kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gaziantep Eduardo'yu renklerine bağladı

Yeni Haber
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonuna evinde Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek iyi başlayan Gaziantepspor, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Kırmızı - siyahlı ekip, Brezilya'nın Atletico Minaero takımında oynayan ümit milli futbolcu 21 yaşındaki santfor Eduardo Abdo Ferreira Pacheco ile bir yıllığı kiralık olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Eduardo, kendisini 3 yıllığına Kırmızı - siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi Celal Doğan Tesisleri'nde imzaladı. Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, 2 aydır takip ettikleri Eduardo'yu Gaziantepspor'a kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Eduardo'nun yeni sezonda kiralık oynayacağını belirten Kızıl, "Eduardo'yu bu yıl kiralık oynatacağız. Sezon sonunda ise satın alma şeklinde kendisiyle 3 yıllık bir anlaşma yaptık. İnşallah bu 3 yıl boyunca Gaziantepspor'a, Gaziantepli taraftarlara faydalı olur. Allah'ta yardımcımız olur. Güzel şeylere imza atar. Tüm Gaziantepspor taraftarlarına hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Fenerbahçe galibiyeti dolayısıyla futbolculara ve teknik heyete özel bir prim verildiğini, bunun yarı sıra kendisinin de onlara içinden gelerek birer saat hediye ettiğini belirten Kızıl, galibiyetin kendilerini şımartmayacağını, bu konuda futbolcuları da uyardığını anlattı. Kızıl, Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

EDUARDO: GAZİANTEPSPOR'UN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Türk futbolu hakkında fazlaca bilgisi olmadığını ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımlarını az çok tanıdığını belirten Eduardo Abdo Ferrreira Pacheco, Gaziantep'in başarısı için çalışacağını söyledi.

Eduardo, Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'a transferini sağladığı için çok teşekkür ederken, ''Türk futbolunun kalitesi hakkında çok fazla bilgim yok ancak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımları hakkında az çok bilgim var. Diğer yabancı futbolcu arkadaşlarımla birlikte Gaziantpespor'un yükselişine katkı sağlayacağımı umuyorum" şeklinde konuştu.

Kırmızı - siyahlı formayı giyen Eduardo, kulüp bayrağı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra çim sahaya geçen Eduardo'yu bir grup Gaziantepsporlu taraftar karşıladı. Futbol topuyla taraftarlara güzel hareketler sergileyen ve Başkan Kızıl ile paslaşan Eduardo'yu taraftarlar omuzlarına alarak 'I Love You Eduardo' şeklinde tezahürat yaptı.

(CİHAN)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00