kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Denizlispor İzzet Akgür'e yarın imza attıracak

Yeni Haber
Denizlispor anlaşma sağladığı Belçika 1. Lig ekiplerinden Charleroi'nin golcü oyuncusu İzzet Akgür'e yarın imza attıracak.

Turkcell Süper Ligi'nin ilk haftasında Galatasaray'a yenilerek sezona mağlubiyetle başlayan Denizlispor, gurbetçi futbolcu İzzet Akgür'le yarın masaya oturacak. Bugün mukavele imzalaması beklenen İzzet Akgür'le bonservisinin gelmemesi sebebiyle yarın anlaşma imzalanacağı öğrenildi. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, İzzet Akgür'le her konuda anlaştıklarını ve işin imzaya kaldığını belirterek, "Bu futbolcunun bonservisinin gelmemesi sebebiyle imza bir gün gecikti. Yarın kendisiyle sözleşme imzalayacağız" dedi.

Bu arada disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılan ve Paf takıma gönderilen genç oyuncu Caner Celep'e yönetim kurulu tarafından 12 bin YTL para cezası verilirken, Özhan Çetin de bu futbolcunun affının gündemde olmadığını söyledi.

Galatasaray maçının 47. dakikasında gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan atılan Murat Karakoç'a ceza verilip verilmeyeceğinin yönetim kurulu toplantısında kararlaştırılacağı belirtildi. Bu arada, sezon öncesi kampta sakatlanan İlkay, Engin ve Emin'in ardından tecrübeli futbolcu Selahattin'in de yarın Kocaeli Acıbadem Hastanesi'nde fıtık ameliyatı olacağı kaydedildi. Galatasaray maçında sonradan oyuna giren ancak sakatlanarak çıkan genç oyuncu Güray'ın çekilecek MR'ın ardından durumunun netlik kazanacağı ve Antalyaspor maçında oynayıp oynamayacağının belli olacağı öğrenildi.

Galatasaray maçının özelikle ilk yarısında çok iyi bir futbol sergilediklerini, zaman zaman rakiplerinden daha iyi oynadıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "İkinci yarının başında Murat Karakoç'un kırmızı kartla oyundan atılması oyun düzenimizi bozdu" dedi Genç bir ekip olduklarını anlatan Karakoç, şöyle konuştu: "Oyuncularımın bu maçta gösterdiği performanstan memnunum. Bu maçı unutmamız ve kendi evimizdeki ilk maçta oynayacağımız Antalyaspor maçına konsantre olmamız gerekiyor.

Galatasaray mağlubiyetinden çıkarılacak dersleri çıkarıp, Antalyaspor maçında ilk galibiyeti almak istiyoruz."
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00