kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Galibiyet bize yakındı, ancak olmadı"

Yeni Haber
Türkcell Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı. Gençlerbirliği Tenik Direktörü Mesut Bakkal, "Ligin ilk maçı olmasına rağmen oyundan memnunum. Galibiyet bize yakındı, ancak olmadı" dedi...
Maç bitiminde basın mensuplarına açıklama yapan Mesut Bakkal, maçın büyük bir bölümünde üstün olduklarını söyledi. İlk yarıda sahada herşeyi yapan bir takım olduğunu belirten Bakkal, "İkinci devrede de istediklerimizi yaptık, ancak aradığımız golü bulamadık. Sıcak hava tempo yapmamızı engelledi. Ligin ilk maçı olmasına rağmen oyundan memnunum. Galibiyet bize yakındı, ancak olmadı." şeklinde konuştu.

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise aldıkları bir puanın kendileri için önemli olduğuna vurgu yaptı. Her iki takımı da sıcak havayla mücadele ettikleri için kutlayan İpekoğlu, "Moral motivasyonumuz için puan çok önemliydi. Gençlerbirliği gol pozisyonlarına girdi. İkinci yarıda net pozisyonlar yakaladık. Bizim için çok önemli bir puan." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav da maç sonrasında yaptığı değerlendirmede, maçın ilk yarısında farkı artırabileceklerini söyledi. İkinci yarıda yenilen gol ile motivasyonlarının bozulduğunu kaydeden Cavcav, "Sahamızda kazanacağımız bir maçtan berabere ayrılmak bizi üzdü. İkinci yarı topu şişirerek oynadık. Yere indirebilseydik, maçı kazanabilirdik." şeklinde konuştu.

(CİHAN)
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00