kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eczacıbaşı Zentiva'da yeni menajer Chabovta oldu

Yeni Haber
Eczacıbaşı Zentiva Bayan Voleybol Takımı'nda menajerlik görevinden ayrılan Selcan Teoman'ın yerine, Azerbaycan'ın eski başarılı sporcularından Elena Chabovta getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, Selcan Teoman'ın 2004-2005 sezonundan bu yana yürüttüğü menajerlik görevinden ailevi nedenlerle ayılma kararı aldığı ifade edilirken, ''Görev devri sürecinde Selcan Teoman, Elena Chabovta'ya destek olacak ve sezon başına kadar birlikte çalışacaklar'' denildi.

Bir dönem Avrupa voleybolunun en önemli oyuncularından biri olan Chabovta, Türkiye'de Ankara Demirspor, Vakıfbank Güneş Sigorta, Eczacıbaşı, Beşiktaş ve Karşıyaka DYO ekiplerinde de forma giydi.

Eczacıbaşı'nda 1998-2000 yılları arasında iki sezon forma giyen Elena Chabovta, Türkiye'ye en üst düzeydeki ilk Avrupa Şampiyonluğu'nu kazandıran, iki Türkiye Şampiyonluğu, iki Türkiye Kupası ve bir Avrupa üçüncülüğü elde eden kadrolarda yer aldı.

Son 4 yıldır Eczacıbaşı Zentiva'da menajerlik görevini üstlenen Selcan Teoman da açıklamasında, Türkiye'de 11 şampiyonluk, Avrupa'da da bir Top Teams Kupası üçüncülüğü elde ettiklerini belirterek, ''Bu dönem, özellikle benim ve ailem için çok yorucu geçti. Bu nedenle, A Takım menajerliğini aynı misyonla sürdürecek bir arkadaşımızı en kısa sürede yetiştirmek ve bu görevi kendisine devretmek isteğimi kulübümle paylaştım. Hep birlikte bu kararı aldık'' ifadelerini kullandı.
Haftanın Maçları
1. Hafta
 Galatasaray 4  
  Denizli 1  
 Hacettepe 1  
  Bursa 2  
 İ.B.B. Spor 0  
  Eskişehir 0  
 Sivas 0  
  Kayseri 0  
 Gaziantep 1  
  Fenerbahçe 0  
 Trabzon 2  
  Ankaraspor 0  
 Konya 3  
  Ankaragücü 2  
 G.Birliği 1  
  Kocaeli 1  
 Antalya 2  
  Beşiktaş 3  
Haftanın Maçları
2. Hafta
 Ankaragücü Trabzon Cuma 21:00  
 Ankaraspor Gaziantep Cumartesi 21:00  
 Fenerbahçe İ.B.B. Spor Cumartesi 21:00  
 Kocaeli Sivas Cumartesi 21:00  
 Eskişehir Hacettepe Pazar 21:00  
 Bursa G.Birliği Pazar 21:00  
 Denizli Antalya Pazar 21:00  
 Kayseri Galatasaray Pazar 21:00  
 Beşiktaş Konya Pazartesi 21:00