kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İsmail Kurt (solda) ve Sedat Gezer hayatını kaybetti.

Teknik direktörle kaleci antrenörü saldırıda öldü

İlhan DEMİRCİOĞLU SABAH
Bafra Belediyespor teknik direktörü Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt kulüp binasında öldürüldü. Müdür Ergin Özarslan ise ağır yaralı.....
Türkiye 3. Ligi'nde mücadele eden Samsun'un Bafra Belediyespor Kulübü'nde dün saat 11.15 sıralarında dehşet dolu anlar yaşandı. Beyaz bir minibüsle kulübe gelen 3 kişi, teknik direktör Sedat Gezer'in (54) arkadaşı olduklarını söyleyerek görüşmek istedi. Bunlardan ikisi kulüp binasına girerek, Gezer ile kaleci antrenörü İsmail Kurt'un (43) bulunduğu kulüp müdürü Ergin Özarslan'ın odasına gitti. İçeri girer girmez susturucu takılı tabancayı çıkaran 30 yaşlarındaki saldırgan, Gezer ve Kurt'a 10 kurşun sıktıktan sonra kaçmaya başladı. Merdivenlerde peşinden koşan Özarslan'a da 3 el ateş eden saldırganlar dışarıda kendisini bekleyen minibüse binerek kaçtı. Kulüp müdürünün odasında 10, dışarıda ise 3 boş kovan bulundu. İsmail Kurt olay yerinde öldü, ağır yaralanan Gezer ve Özarslan hastaneye kaldırıldı. Ancak Sedat Gezer de kurtarılamadı. Sabah çift antrenman yapan futbolcuların olay sırasında arka binada kahvaltı yaptıkları belirtildi. Kulüp müdürü Özarslan'ın polise, tanımadığı bir kişinin telefonla kendisini arayarak 'maçların seyircili mi seyircisiz mi oynanacağını' sorduğunu ve telefonda tartıştıkları, bu olaydan 20-25 dakika sonra 2 kişinin odasına girerek saldırıyı düzenlediğini söylediği öğrenildi.

TAKIMI KURTARMIŞTI
Hakem Bünyamin Gezer'in amca oğlu olan Sedat Gezer, Alanyaspor, Ankara Demirspor, Nevşehirspor, Düzcespor, Amasyaspor, Bulancakspor , Erzincanspor, Kastamonuspor, Gebzespor gibi takımların teknik direktörlüğünü yapmıştı. Bafra Belediyespor yönetimi takım kötü sonuçlar almaya başlayınca sezon ortasında Gezer'i göreve getirmişti. İlk yarının bitimine 4 hafta kala göreve gelen iki çocuk babası Sedat Gezer, yaptığı transferlerle ligin ikinci yarısında hiç yenilgi almamıştı. Ölenlerden kaleci antrenörü evli ve bir çocuk babası İsmail Kurt'un daha önce Bafraspor'da kalecilik yaptığı öğrenildi.