kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BABASI EVLİLİĞE KARŞIYDI Sevil Seyan, Işın İşsever’le hemşire olarak çalıştığı hastanede tanışmıştı. Babası Niyazi Seyan, kızının alkol tedavisi için hastaneye yatan İşsever’le evlenmesine karşıydı. Ancak kızına engel olamadı.

Hilton'da ölüme cinayet davası

Orhan YURTSEVER SABAH
Balayında Hilton Oteli'nin 7. katından düşerek ölen Sevil İşsever'in eşinin ifadesi, inandırıcı bulunmadı. Eşinin intihar ettiğini öne süren Işın İşsever cinayet suçundan, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanacak..
Işın İşsever (44) alkol tedavisi için yattığı Balıklı Rum Hastanesi'nde hemşire Sevil Seyan (24) ile tanıştı. Bir süre sonra ayrı yaşadığı eşinden anlaşmalı olarak boşanan Işın İşsever ile Sevil Seyan evlilik kararı aldı. Ancak gelinin babası Niyazi Seyan'ın evliliğe karşı çıkması üzerine çift ne olursa olsun evlenmeye karar verdi ve 15 Aralık 2007 tarihinde Seyan'ın memleketi Biga'da evlendikten sonra İstanbul'a gelerek Hilton Oteli'nin 729 No'lu odasına yerleşti. 18 Aralık 2007 akşamı Işın İşsever'in ağabeyine misafirliğe giden çift, gece 01.00 sıralarında otele döndü. Gece 03.40'da Hilton Oteli'nin güvenlik şefi Harbiye Polis Merkezi'ni arayarak Sevil İşsever'in otelin bahçesinde kanlar içinde yattığını bildirdi.

KANI ÇARŞAFTA BULUNDU
Soruşturma kapsamında çiftin kaldıkları odada yapılan incelemede, yatak çarşafı ve örtüsünün dağınık halde ve çarşaf üzerinde Sevil İşsever'e ait kan lekeleri bulundu. Ayrıca bavul ve valizin dağınık bir şekilde durduğu, sehpa üzerinde kırık bir cam bardağı ile yerde cam parçalarının olduğu tespit edildi. Otopside Sevil İşsever'in genel beden travmasına bağlı olarak öldüğü anlaşıldı. Önce serbest bırakılan, daha sonra cinayet şüphesiyle tutuklanan Işın İşsever kendisini şöyle savundu: "Sevil'in köyünde dedikodu çıkınca evlendik. Olay öncesi ağabeyimde 4 duble kırmızı şarap içtik. Otele gelince havuç ve portakal suyu içerken, Sevil alkol ve sarımsak kokusundan rahatsız olarak 'çekil git' derken eliyle bardağa çarpıp düşürdü. Bardağı topladıktan sonra Sevil rahatsız olmasın diye sırtımı dönerek uyudum." Bir iki saat sonra eşinin öksürük sesiyle uyanınca 'Ne oluyor hayatım' dediğini anlatan İşsever, eşinin "Seni de istemiyorum, bu dünyayı da istemiyorum" diyerek balkona yöneldiğini söyledi. Eşinin psikolojik rahatsızlığı bulunmadığını, intiharı gerektirecek bir nedenin olmadığını anlatan İşsever, eşine yönelik bir eylemde bulunmadığını iddia etti.
Haberin fotoğrafları