kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Mart 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
"PİŞMAN DEĞİLİM" DEDİ Olay yerine gelen polisler böyle bir vahşet görmediklerini belirtirken Benal Sönmez gazetecilere "Pişman değilim" dedi.

Bir anne cinayeti daha

Konya'da annesinin başını ve ellerini keserek vücudundan ayıran Benal Sönmez, cesedin başında beklerken bulundu..
Annesini öldüren kız cesedin başında beklerken bulundu. Merkez Selçuklu ilçesi Sille Altgeçidi yanındaki Telafi Sokak'ta bir apartmanın 7. katında yaşayan Sebahat Gülbeyaz (51), kızı Benal Sönmez (33) ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartıştı. Çıkan kavgada Benal Sönmez annesini boğazından keserek öldürdü. Annenin alt kattaki bir dairede düzenlenen güne gelmemesi üzerine komşularının şüphelenerek durumu polise bildirdiği, çilingirle kapıyı açıp içeri giren polislerin, başı gövdesinden ayrılmış annenin cesedi ve yanında bekleyen kızıyla karşılaştığı öğrenildi. Kızının annesini, boğazı dışında kolları ve bileklerinden de kestiği öğrenildi. Gözaltına alınan Benal Sönmez sağlık kontrolünden geçirildikten sonra hastane çıkışında gazetecilere, "Pişman değilim'' dedi. 10 yıl önce anne ve babası ayrılan ve annesinin yanında yaşayan Sönmez'in psikolojik sorunları olduğu, şizofreni hastalarının tedavisinde kullanılan 'Aripiprazol' adlı ilacı kullandığı öğrenildi. Polislerle birlikte eve giren apartmanın kapıcısı Ömer Boztepe, gördüklerini şöyle anlattı:

KAPICI ANLATIYOR
"Annenin cesedi karyola ile dolabın arasında duruyordu ve başı yoktu. Zavallı kadının başını bir kenarda duran kutunun içinde buldular. Ayrıca kadının elleri ve bilekleri de bıçakla kesilerek vücudundan ayrılmıştı. Benal odada öylece bekliyordu. Büyük şok yaşadık. Benal S'nin psikolojik sorunları olduğunu ve ilaç kullandığını biliyoruz.''
Haberin fotoğrafları