kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eğitime kar engeli

Giriş Saati : 16.02.2009 14:23
Güncelleme : 16.02.2009 22:16
Yeni Haber
Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildi. Karaman'ın Ermenek ve Sarıveliler ilçelerinde, Konya'nın da Hüyük, Hadim ve Bozkır ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi...
Karaman'da yoğun kar yağışı nedeniyle Ermenek ve Sarıveliler ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Karaman Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin Altun, yaptığı açıklamada, merkezde ve merkeze bağlı köylerde eğitimde bir aksama olmadığını, taşımalı sistemle eğitim gören öğrencilerin tamamının okullarına ulaştıklarını söyledi.

Altun, ancak yoğun kar yağışı nedeniyle Ermenek ve Sarıveliler ilçelerinde Kaymakamlık kararıyla okullarda eğitime bugün ara verildiğini kaydetti. Söz konusu ilçelerde öğrencilerin yarın ders başı yapacağı öğrenildi.

KONYA'DA KAR YAĞIŞI NEDENİYLE 3 İLÇEDE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Konya'da il merkezi ve bazı ilçelerde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Hüyük, Hadim ve Bozkır ilçelerinde belde ve köylerde eğitime 1 gün ara verildi. Konya'yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Seydişehir-Antalya yolunda ulaşımın güçlükle sağlandığı öğrenildi.

Konya'da dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı etkisini sürdürüyor. Konya'nın Hüyük, Hadim ve Bozkır ilçelerinde etkili olan kar yağışının devam etmesi üzerine ilçe merkezleri ile ilçeye bağlı belde ve köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Dün akşamdan bu yana durmaksızın yağan kar yağışı nedeniyle ilçelerde bazı esnaf da dükkanlarını açmadı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Seydişehir-Antalya yolunda ulaşım güçlükle sağlanırken, bölge trafik ekipleri Seydişehir çıkışı Karayolları bakımevi önünde Antalya yönüne giden otomobil ve kamyonetlerin zincirsiz geçişine izin vermiyor. Konya merkezde de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Konyalılar sabah uyandıklarında kentin beyaza büründüğünü gördü.

(AJANSLAR)