kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yarış yapan üniversitelilerin lüks aracı alev alev yandı

AA
Giriş Saati : 16.02.2009 18:37
Güncelleme : 16.02.2009 22:16
Yeni Haber
Ataşehir'de, trafik kazasına karışan aracın çarptığı markette çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Araçtaki iki üniversite öğrencisi hafif yaralandı.

Yeditepe Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencisi Ahmet Gaydanoğlu idaresindeki 81 AK 535 plakalı lüks otomobil, Kayışdağı Caddesi'nde Kozyatağı yönüne seyir halindeyken, aynı üniversitenin İşletme Fakültesi bölümü öğrencisi Hüseyin Can Dalbudak yönetimindeki 34 VN 9820 plakalı lüks araca çarparak kontrolden çıktı.
Otomobilin, cadde üzerindeki Ali Cevat Yalçın'a ait marketin duvarına çarpması ve buradaki doğal gaz tesisatına zarar vermesi üzerine binada yangın çıktı.

Sürücü Gaydanoğlu ile yanındaki üniversite öğrencisi arkadaşı Murat Tayan araçtan hafif yaralı olarak çıkarılırken, otomobil ile marketin ön bölümünde hasara yol açan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Market sahibi Yalçın, otomobil çarpmadan kısa bir süre önce dışarı çıktığını ve olay sırasında içeride kimse bulunmadığı için yaralanan olmadığını söyledi.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesinde ayakta tedavileri yapılan Gaydanoğlu ve Tayan ile diğer sürücü Dalbudak, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bu arada, görgü tanıkları, üniversite öğrencilerinin lüks otomobilleriyle caddede yarış ettiklerini öne sürdü.
Emekli öğretmen Yusuf Yıldırım da geçen yıl bir üniversite öğrencisinin aracıyla kendisine çarpması sonucu yaralandığını ve bacağında platinle yaşadığını belirterek, caddede yarış edilmemesi için önlem alınmasını istedi.