kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Bebeğin gerçek babası benim'

15.02.2009
Kız arkadaşından çocuk yapan 13'lük babaya kötü haber: 16 ve 14 yaşında iki çocuk, bebeğin gerçek babası olduklarını iddia etti..
İngiltere'de 13 yaşındaki Alfie Patten'ın baba olmasının yankıları sürerken, iki baba adayı daha ortaya çıktı. News of the World gazetesinin haberine göre; 16 yaşındaki Richard Goodsell ile 14 yaşındaki Tyler Barker, 15 yaşındaki Chantelle Steadman'dan olan ve "Maisie" adı verilen bebeğin gerçek babaları olduklarını ileri sürdü. Hatta 16 yaşındaki Richard Goodsell, gerçek babanın ortaya çıkması için DNA testi yapılmasını istedi.

GÖZLERİ BANA BENZİYOR'
Hamile olmadan önce küçük anneyle üç ay beraber olduğunu belirten Richard "Chantelle'la evlerinde üç kez beraber oldum. Gerçek babanın ben olduğumu biliyorum. Herkes benimle aynı kanıda. Arkadaşlarım bebeğin gözlerinin bana benzediğini söylüyor. Annem bile aynı düşüncede. Bütün bu karmaşaya ancak DNA testi açıklık getirebilir" dedi. Diğer baba adayı 14 yaşındaki Tyler Barker ise "Chantalle ile 9 ay önce evlerinde birlikte oldum. Çocuğun benden olduğuna dair endişelerim var. Umarım ben değilim. Arkadaşlarım benle dalga geçiyor. Bu alaya alınacak bir konu değil. Ciddi bir mesele" diye konuştu.

ADAY SAYISI 8'E ÇIKTI
News of the World gazetesi, konuyla ilgili haberinde genç anne adayı Chantalle Steadman'ın hamile kalmadan önce 8 kişiyle birlikte olduğunu iddia ederek, yakında diğer baba adaylarının da ortaya çıkabileceğini yazdı.
Haberin fotoğrafları