kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Şubat 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Diyaliz hastaları hortum kurbanı

Mehmet BONCUK SABAH
15.02.2009
Hortum ve şiddetli rüzgârın neden olduğu kazada diyaliz hastalarını taşıyan minibüs ile TIR çarpıştı. 3'ü hasta 4 kişi öldü..
Gaziantep'in Nizip ilçesinde diyaliz hastalarını taşıyan minibüs, şiddetli rüzgâr ve hortumun etkisiyle kontrolden çıkarak TIR'la çarpıştı. Kazada 3'ü diyaliz hastası 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Kaza Gaziantep-Nizip karayolunun 40. kilometresinde meydana geldi. Gaziantep'te tedavilerini yaptırıp Nizip'e dönen diyaliz hastalarının içinde bulunduğu Saadettin Çakır yönetimindeki minibüs, şiddetli rüzgâr ve hortumun etkisiyle kontrol çıkıp karşı yönden gelen Kerim Yaşar yönetimindeki TIR'la çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs tarlaya devrilirken şoför Saadettin Çakır ile minibüsteki hastalardan Meryem Karayazgan (30) ve Güllü Çakır (41) olay yerinde, ismi belirlenemeyen bir kadın ise kaldırıldığı Nizip Devlet Hastanesi'nde öldü. Yaralanan TIR sürücüsü Orhan Çakır (33) ile minibüsteki Serdar Bozkurt Nizip Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayı duyarak hastaneye gelen yakınları yaralılar hakkında bilgi almaya çalıştı. Bu arada kaza nedeniyle karayolu uzun süre tek yönlü olarak ulaşıma kapandı.

RÜZGAR NİZİP'İ DE VURDU
Öte yandan şiddetli rüzgar ve hortum Nizip ilçe merkezinde de etkili oldu. Bazı ev ve işyerlerinin çatısı uçarken, hortumun etkisiyle elektrik direkleri devrilince bir süre ilçeye elektrik verilemedi.
Haberin fotoğrafları