kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çocuklarının öldüğünü söyleyemediler

Giriş Saati : 03.02.2009 13:31
Güncelleme : 03.02.2009 22:48
Yeni Haber
Sakarya'da 4 çocuğunu kaybettiği trafik kazasından yaralı kurtulan ve hastanedeki tedavisi süren annenin, kendine geldiğinde ilk olarak çocuklarını sorduğu bildirildi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki trafik kazasında ağır yaralanan Hatice Doğan'ın, Toyota Travmatoloji ve İlk Yardım Hastanesindeki tedavisi devam ediyor. Anne Doğan'ın, hastanede kendine geldiğinde ilk olarak çocuklarını sorduğu belirtildi.

Hatice Doğan'a hastanede refakat eden akrabası Dursun Doğan, 4 çocuğunu birden kaybeden Hatice Doğan'dan acı haberi gizlediklerini söyledi. Annenin çocuklarından ölen olabileceğini hissettiğini ifade eden Doğan, şöyle konuştu:

''Kendine gelince ilk olarak çocukları sordu. Çok zor bir durum, bir şey diyemedik. Ama kazanın çok büyük olduğunun farkında. Çocuklardan bir ikisinin ölmüş olabileceğinden kaygılanıyor. 'Bari çocuklardan birini getirin göreyim' dedi. Sağlık durumu ise iyi.''

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Ormanköy Sapağı'nda tavuk yemi yüklü kamyon ile Akyazı'dan İstanbul'a giden minibüs çarpışmış, kazada Ali Bilgin (75) ile Muhammet Ali (4), Abdülkerim (3), Rabia (10) ve Zehra Doğan (6) kardeşler hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı.

KAMYON ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kullandığı yem yüklü tankerin viraja hızlı girmesi sonucu devrilip kırmızı ışıkta bekleyen midibüse çarpması sonucu 4'ü kardeş 5 kişinin ölümüne 14 kişinin de yaralanmasına neden olan tanker şoförü tutuklandı.

D-100 Karayolunun Ormanköy Kavşağı'nda dün sabah saatlerinde kullandığı tavuk yemi yüklü tankerle 5 kişinin ölümüne 14 kişinin de yaralanmasına neden olan tanker şoförü Mustafa Y, Akyazı ilçe Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekibince hazırlanan kaza raporunda, tanker şoförü kavşağa ve ışıklara yaklaşırken hızını düşürmemek ve viraja ani manevrayla giriş yaparak kazaya neden olduğu gerekçesiyle yüzde yüz kusurlu bulundu.

Akyazı Ormanköy Kavşağı'nda dün sabah meydana gelen kazada, Adapazarı yönünden gelen Mustafa Y. idaresindeki 54 HR 695 plakalı tavuk yemi yüklü tanker, kavşakta Akyazı yönüne dönüş yaptığı sırada viraja hızlı girmesi sonucu devrilmişti. Devrilerek sürüklenen tanker kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen Ahmet Bayram Asan idaresindeki 54 HE 441 plakalı yolcu midibüsüne ve bir otomobile çarpmıştı.

Kazada, sömestr tatilini değerlendirmek üzere anneleri ile birlikte İstanbul'daki teyzelerine ziyarete giden Rabiya (10), Zehra (5), Muhammed Ali (3) ve Abdülkerim Doğan (4) isimli kardeşler ile Ali Bilgin (75) ölmüştü. Kazada 4 çocuğunu kaybeden Hatice Doğan ile birlikte 10 kişi de yaralanmıştı.

(AJANSLAR)