kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Son nefesinde yalvardı: Anneciğim yapma

Yalçin BEL /SABAH
02.02.2009
Oğlunu boğan sonra da intihara kalkışan Azeri annenin, sevdiği adamın ailesi "Çocuklu ve yabancı" diye evlenmelerine onay vermeyince bunalıma girip korkunç cinayeti işlediği ortaya çıktı..
Oğlunu boğarak öldüren ardından da intihara kalkışan Azeri asıllı annenin, korkunç cinayeti sevdiği adamın ailesi tarafından yabancı uyruklu ve çocuklu olduğu için istenmeyince bunalıma girerek işlediği ortaya çıktı. Ahıska Türkü Azerbeycan uyruklu Bahar İbrahimova (26) 7 yıl önce eşinden boşanarak İstanbul Çekmeköy'de Hamideyi Mahallesi'nde bir ev kiraladı. Ardından bir mobilyacıda işe başladı.

ÖNCE OĞLUNU YIKADI
Oğlu Kadir'i Türkçe bilmediği için okula gönderemeyen Bahar, burada tanıştığı İ.Y. ile aşk yaşamaşa başladı. Ancak sevdiği adamın ailesi, yabancı uyruklu ve çocuklu olduğu için Bahar'ı gelin olarak istemedi. Çift de bir süre sonra yollarını istemeyerek de olsa ayırdı. Fakat genç anne ayrılık acısına dayanamayarak bunalıma girdi ve uyku ilaçları kullanmaya başladı. Ruh sağlığı gittikçe bozulan Bahar İbrahimova, oğlunu öldürüp canına kıymaya karar verdi. Pazar sabahı erkenden uyandı. Önce kendi yıkandı sonra Kadir'i yıkadı. Ardından da oğluna en sevdiği kıyafetlerini giydirdi. Kendisi de en yeni elbiselerini giydi.

UYKU HAPI VERDİ
Önce oğluna uyku hapı içirmeye çalıştı. Ancak küçük Kadir direnince hapları yaptığı sandviçin içine koyup oğluna yedirdi. Bahar, uyuklamaya başlayan oğlunun boğazına sarıldı. Gözlerini açan talihsiz çocuk, "Seni çok seviyorum ne olur yapma annecim" diye yalvardı ancak kâr etmedi, gözü dönmüş anne oğlunun gözlerini görmemek için yastıkla nefesi kesilene kadar bastırdı. Ve küçük çocuk oracıkta can verdi.
Haberin fotoğrafları