kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
İbrahim Tatlıses’in sunduğu; Sinem Kobal ve Oktay Kaynarca gibi onlarca ünlünün katıldığı yayında telefonla yapılan bağışlar, stüdyoda bulunan küçük-büyük herkesin gözyaşlarına boğulmasına neden oldu.

Türkiye, Gazze için atv'de kenetlendi

Pervin METİN - Çağdaş ÇETİNDEMİR/SABAH
02.02.2009
atv'nin "Gazze'de Çocuklar Ölmesin" kampanyası sürüyor. SMS yardımının ay sonuna kadar süreceği kampanyada toplanan para 4.5 milyon TL'ye yaklaştı..
atv'nin "Gazze'de Çocuklar Ölmesin" yardım kampanyası önceki gece birçok ünlü ismin katılımıyla yapıldı. "Gazze Özel İbo Şov" olarak, İbrahim Tatlıses ve Aslıgül Atasagun'un sunumuyla ekrana gelen yardım gecesi 7 saat sürdü. Tüm Türkiye'nin yardımlarıyla desteklediği gecede Gazze'deki insanlık dramının dinmesi için tüm Türkiye el ele verdi. Telefonla bağlanan yardımseverlerin canlı yayındaki taahhütleri, banka havalesi ve SMS'le yapılan yardımlarla birlikte toplanan para dün 4.5 milyon liraya yaklaştı. Ancak kampanya henüz bitmedi. Filistin İnsani Yardım Kampanyası'na destek olmak isteyenler ay sonuna kadar Turkcell faturalı hatlardan 7666'ya boş SMS atarak 5 TL'lik yardımda bulunabilecek. Vakıfbank'ın 444 0 727, Halkbank'ın 444 0 400 numaralı telefonlarıyla havale ya da kredi kartlarından bağış yapılabilecek.

EVLATLIK ÇOCUK ALMA YARIŞI
Gecede dikkat çeken noktalardan biri de, önceki gün SABAH'ta ünlülerin Gazzeli çocukları evlatlık alacağını okuyan yüzlerce kişinin, aynı amaçla başvurması oldu. Hatta yayına Ankara'dan bağlanan bir eğitimci, beş öğrencinin ilkokuldan üniversiteye kadar eğitim masraflarını karşılayacağını söyledi. İzmir'den arayan Balabey Akdeniz isimli Bağ-Kur emeklisinin bir yıllık emekli maaşını peşin olarak bağışlayacağını ve vatani görevini yapan 30 askerin maaşlarını yatıracaklarını söylemesi stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu.