kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Tutuklanan Emrah K. eşi Güldane K.’yi 6 bıçak darbesiyle öldürdü.

Karısını bıçakla öldürdü kayınvalidesini yaraladı

02.02.2009
Eşini bıçaklayarak öldüren Emrah K., kayınvalidesini de ağır yaraladı. İşsiz olan Emrah K. evini geçindiremediği için hakarete uğradığını öne sürdü..
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde tartıştığı karısını öldüren, araya giren kayınvalidesini ise ağır yaralayan zanlı tutuklandı. 4 çocuğunun annesi, 13 yıllık eşi Güldane K.'yi (36), boynundan ve sırtından 6 bıçak darbesiyle öldüren, kayınvalidesi Yurdagül P.'yi (70) de göğsünden ve karnından yaralayan Emrah K.'nin (35), Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlandı. Zanlının, ağlayarak, pişman olduğunu, bir anlık öfkeyle olayı gerçekleştirdiğini söylediği bildirildi.

'BENİ AŞAĞILADILAR'
Eşini çok sevdiğini belirten zanlının, şöyle dediği belirtildi: "Bir süredir işsiz olduğum için sık sık tartışıyorduk. Beni, annesiyle birlikte aşağılıyordu. Benden koca olmayacağını, evin geçimini bile sağlayamayan kişiden hayır gelmeyeceğini söyleyip, bana hakaret etmeye başlayınca, bir anda öfkelenip, bıçağa sarıldım. Önce saldırmayacağımı düşündüğü için bağırmaya devam etti, sonra öfkeyle üzerine atladım. Ardından kayınvalidemi yaraladım. Çok pişmanım,.'' Kadirli Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, mahkeme tarafından tutuklandı. Bu arada, evinin bahçesine kurduğu çadırda oturan kızının kocası tarafından bıçakla yaralanan Yurdagül P.'nin Osmaniye Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tutulduğu ve hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı bildirildi.