kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Doktor O.Ç.

Eşinin hain planını tetikçiye kaydettirdi

Rıdvan TEZEL - Erdoğan YAPIK /SABAH
02.02.2009
Hemşire eşi tarafından öldürülmek istenen doktorun, delil olan seslerin kayıt edilmesi için kiralık katile ses kayıt cihazı alıp verdiği ortaya çıktı..
İstanbul'da ayrı yaşadığı ve boşanma davaları süren doktor olan kocasını öldürtmek isteyen hemşire Süreyya Ş., birlikte olduğu Ayhan B. aracılığıyla 70 bin lira karşılığı iki kiralık katil tuttu. Süreyya Ş.'nin tuttuğu katillerden Nizamettin A.'nın durumu doktor O.Ş.'ye anlatmasının ardından polis çalışma başlattı. Hemşire Süreyya Ş. ile Ayhan B. Nizamettin A., ve Metin A., yakalanarak gözaltına alındı. Daha sonra azmettirici hemşire ve erkek arkadaşı ile tutulan iki kişi tutuklanarak cezaevine kondu. Doktor O.Ş.'nin ifadesinde eşi ile 10 yıl önce bir doktor arkadaşı ile bulunduğu sosyal bir ortamda tanışıp severek evlendiklerini anlattığı öğrenildi. Evliliklerinin ilk yıllarında her şeyin güzel giderken çocuklarının olmasının ardından sorunlar yaşandığını anlatan doktor "Ayrılmaya karar verdik. İki yıl önce de evimizi ayırdık" dedi.

'BU SENİN FOTOĞRAFIN MI?'
Ölümden kiralık katilin itirafı ile kurtulan doktor O.Ş., Nizamettin A. kendisine geldiği günü ise ifadesinde şöyle anlatıyor: "Tanımadığım birisi çalıştığım işyerime geldi. Bana 'Eşin seni öldürtmek istiyor' deyince önce inanmak istemedim. Bana 'Bu senin fotoğrafın değil mi?' diyerek elindeki bana ait olan fotoğrafı gösterip, beni inandırmak istedi. Ben yine inanmak istemedim. Bu sırada 'Sana bunu ispat ederim' deyince ben de 'Sana ses kayıt cihazı alıp vereceğim' dedim. Daha sonra aldığım ses kayıt cihazını Nizamettin'e teslim ettim. Birkaç gün sonra ses kayıt cihazı geldi. Konuşmaları dinlediğimde ikna oldum. Sonra savcılığa suç duyurusunda bulundum."
Haberin fotoğrafları