kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Yerli Matrix"ten dizi setine

Giriş Saati : 03.02.2009 14:19
Güncelleme : 03.02.2009 22:48
Yeni Haber
Yozgat'ta 2003 yılında, 20 arkadaşın bir araya gelerek amatör kameralarla çektiği, ''Yerli Matrix'' olarak adlandırılan ''Denenmemiş Proje'' isimli filmde rol alan Fatih Doğmuş, yerli dizilerin aranan ismi oldu.

Yozgat'ta yaşayan Fatih Doğmuş, amatör olarak çektikleri ''Yerli Matrix'' filmi sonrasında, televizyon programlarına davet edildiklerini ve gazetelerde yer aldıklarını söyledi. Tanınmaya başladıktan sonra yerli dizilerden teklifler aldığını belirten Doğmuş, Ekmek Teknesi adlı dizide küçük bir rol alarak, çekim teknikleri konusunda bilgi sahibi olduğunu ifade etti. Doğmuş, ''Daha sonra 2005 yılında 'Hoş Geldin Hayat' isimli sinema filminde rol aldım. Arka Sokaklar dizisinin 104 ve 105. bölümlerinde 'Maksut' adlı terörist liderini canlandırdım'' dedi.

Yozgat'ta 2006-2007 yıllarında ''İşte Tiyatro'', ''Tiyatro Kare'' ve ''Tiyatro Turca'' isimli tiyatro topluluklarını kurduğunu ifade eden Doğmuş, dizi filmlerden kalan zamanında Yozgat'a gelerek Tiyatro Turca'nın mart ayında sahnelenmeye başlayacak ''Alo Ölümüzü Öldürdük'' isimli polisiye komedi oyunun yönetmenliğini yürüttüğünü kaydetti.

Doğmuş, devam eden bazı dizilerde rol alması için teklifler geldiğini belirterek, ''Tiyatro ve dizi film çalışmalarımın yanı sıra iki ayrı film senaryosu üzerinde çalışıyorum. Amacım, yazdığım senaryoların hayata geçirilmesini sağlayıp, dizi ve sinema filmlerinde rol alarak, sinema yaşamımı sürdürmek'' diye konuştu.

(AA)