kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
2007, 10 AYDA GEÇİLDİ... Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verilerine göre bu yılın ilk 10 ayında gelen 23 milyon 977 bin 305 turistle geçen yılın tamamında Türkiye'ye gelen 23 milyon 340 bin 911 rakamı şimdiden geçildi.
Büyük resim için tıklayın

'Paniğe kapılmayalım, damping bize kaybettirir'

24.11.2008
Erken rezervasyonlarda acentelerin paniğe kapılmamasını isteyen Ayhan Bektaş, "Damping yarışına girilmemeli" dedi..
Rusya pazarındaki seyahat acentelerinden OTİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş, krizin telaffuz edildiği bu dönemde seyahat acentelerini damping yarışına girmemelerini konusunda uyardı. Bektaş, "Erken rezervasyon kampanyalarından panikleyip fiyat indirimine gidilmesin. Damping politikası kaybettirir" şeklinde konuştu. Bektaş marta kadar talebi bekleyeceklerini eğer ciddi düşüşlerle karşılaşırlarsa fiyatlarda farklı uygulamalara gideceklerini kaydetti. OTİ'nin bu yılki hedefinin Rus pazarında yüzde 35-40, Ukrayna pazarında ise yüzde 70 büyümek olduğunu söyleyen Bektaş bu yıl BDT ve Balkan ülkelerinde büyümeyi hedeflediklerini kaydetti.

'KREDİ KARTLI TATİLE SON'
Bektaş, iç turizmde tüketicinin kredi kartıyla uzun vadeli tatil alışkanlığından vazgeçmesi gerektiğini kaydetti. Bektaş, "Reel sektörün bu kadar borçlu olduğu kriz ortamında, kredi kartı taksitleriyle tatil yapmanın lüks olduğuna inanıyorum. 8 ay gibi uzun vadeli tatiller yapılmamalı" diye konuştu. OTİ ile tatil yapanların yüzde 80'inin kredi kartı ile tatil yaptığını da hatırlattı.