kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Gamze Özçelik

'Bilirkişi raporu güvenini yitirdi'

Recep AKTEPE - ANTALYA
24.11.2008
Gamze Özçelik'e tecavüzle yargılanan Demirkol'un avukatı: Özçelik'e 'ruh sağlığı bozuk' raporu veren Adli Tıp, Üzmez davasında 14 yaşındaki kız için 'ruh sağlığı normal' dedi..
Antalya'da eski sevgilisi Gamze Özçelik'e tecavüz suçundan 10.5 yıl hapis istemiyle yargılanıp 9 ay hapis yattıktan sonra 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılarak 10 bin YTL kefaletle serbest kalan Gökhan Demirkol'un, Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin usulen bozduğu davanın 3'üncü duruşması dün görüldü.

GAMZE ÖZÇELİK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

'BU RAPORU KABUL ETMİYORUZ'
Duruşma sonunda Demirkol ile birlikte adliyeden ayrılan avukat Ömer Yeşilyurt çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hüseyin Üzmez olayında aynı kurumun verdiği raporu hatırlatan Yeşilyurt, Gamze Özçelik'in ruhsal sağlığı bozukluğu yaşadığını 10 dakikada tespit eden İstanbul Adli Tıp Kurumu'nu kınadığını belirterek, "Bu kurum, 14 yaşında tecavüze uğrayan bir kızın ruh sağlığını 'normal' olarak değerlendirdi. Oysa uzun süre müvekkilim Gökhan'la ilişki yaşadığını itiraf eden Gamze'ye tam tersi bir rapor verdi. Artık bu daire güvenirliğini yitirdi. Biz Adli Tıp'ın raporunu kabul etmiyoruz" dedi. Yeşilyurt, "Benzeri bir olayda bir iyi, bir kötü karar verilmez. 14 yaşındaki kıza 'Normal' raporu veren kişileri kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" diye konuştu. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Haberin fotoğrafları