kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

KGS'de Halkbank ve Shell işbirliği

Giriş Saati : 27.09.2008 13:10
Güncelleme : 27.09.2008 19:52
Yeni Haber
Halkbank ve Shell işbirliği KGS özelliği eklenen Shell Club Smart Card ile Shell istasyonlarında 7 gün 24 saat nakit KGS dolumu yapma fırsatı sağlandı.

Yapılan açıklamada, Shell ve Halkbank'ın, araç sürücülerinin hayatını kolaylaştırmak için bir ortaklığa imza attıkları belirtildi.

Teknolojinin hayatı kolaylaştıran gelişmelerini akaryakıt sektöründe sunan Shell ile kartlı ödeme sistemlerinde önemli ürünlere sahip Halkbank'ın yaptıkları işbirliğiyle, akaryakıt sektöründe bir müşteri sadakat kartı Shell Club Smart Card'ın, nakit KGS fonksiyonu kazandığı kaydedildi.

Proje sayesinde Shell Club Smart Card avantajları ve Nakit KGS kolaylığının tek kartta toplanacağı vurgulanan açıklamada, sürücülerin, Shell Club Smart Cardları ile yaptıkları her akaryakıt ve LPG alımlarından puan toplayarak hediye kazanmaya devam ederken aynı zamanda bu kartlarını köprü ve otoyolların KGS'li geçişlerinde de kullanabileceklerine işaret edildi.

Proje sayesinde sürücülerin açık bir banka şubesi aramak zorunda kalmadan, park sorunu ve zaman kısıtlaması olmadan, KGS özellikli Shell Club Smart kartlarına köprü ve otoyollarda otomatik geçiş için gerekli dolumu Shell istasyonlarında rahatlıkla yapabilecekleri belirtilerek, sürücülerin böylece, 7 gün 24 saat boyunca Shell akaryakıt istasyonlarına uğrayarak hizmetten yararlanabilecekleri duyuruldu.
Nakit KGS özellikli Shell Club Smart Card sahibi olmak isteyen sürücüler, Shell akaryakıt istasyonlarından kart sahibi olabilecekler.

Shell Club Smart Card uygulamasının sağlayacağı tüm avantajlar ve kampanyalar bu kart için de geçerli olacak. Sürücüler, Shell Club Smart Cardları ile yaptıkları her akaryakıt ve LPG alımlarından puan toplayarak hediye kazanmaya devam ederken aynı zamanda bu kartlarını köprü ve otoyolların KGS'li geçişlerinde de kullanabilecek. Projenin ilerleyen aşamalarında ise sürücüler Shell istasyonlarında kazandıkları puanlarla KGS dolumu yapabilecek.

Halkbank, sahip olduğu temassız kart ve KGS geçiş sistem alt yapısıyla projenin temel teknolojik gerekliliklerini karşılayacak. Halkbank tarafından sağlanan toplam 1.000 adet temassız kart destekli POS terminali ile proje, Türkiye çapında 500'ün üzerinde Shell istasyonunda ve 250'nin üzerinde Halkbank Şubesi'nde hayata geçecek.

AA