kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Küresel ısınma karşıtları birleşiyor

Alev Derbent - SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 25.09.2008 12:11
Güncelleme : 25.09.2008 23:18
Yeni Haber
Küresel ısınmaya karşı mücadele verenleri tek çatı altında toplayarak sağlıklı örgütlenmiş bir mücadelenin temellerini atmayı hedefleyen iki Türk girişimci, "in the morning of a day" (bir günün sabahında) adlı uluslar arası bir proje başlattılar.

Küresel ısınmayla ilgili bilgi veren, etkinlik düzenleyen birbirinden bağımsız çok sayıdaki web sitesinin, bu konuda mücadele verenlerin çabalarını sonuca ulaştırmada yetersiz olduğu düşüncesinden yola çıkan Mehmet ve Emre Soyer, projelerini hayata geçirmek için bir aktivite portalı kurdular.

Proje kapsamında; küresel ısınma karşıtı kişi ve kuruluşlar, sürdürdükleri veya düzenledikleri etkinlikleri www.inthemorningofaday.com adresi üzerinden ücretsiz olarak yayınlayıp tanıtabiliyorlar.

Dünya çapındaki tüm faaliyetlerin ülke, zaman ve tür kategorilerinde listelendiği portal sayesinde üyelerin, küresel ısınmayla ilgili mücadelelerinde birlikte hareket etmeleri kolaylaşmış oluyor.

Site üzerinden aynı zamanda bestesi Soyer kardeşlere ait küresel ısınma karşıtı bir şarkı ve bu şarkının videosu indirilebiliyor. Amerikalı şarkıcı Beth Trollan tarafından seslendirilen ve projeyle aynı ismi taşıyan şarkı, etkinliklerde ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Şarkıyı dinlemek, indirmek, videosunu izlemek ve tüm dünyadaki küresel ısınmayla ilgili projeleri takip etmek için www.inthemorningofaday.com sitesini ziyaret etmek yeterli.