kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
AŞK NELER YAPTIRIR? ...Filmde 'Fikri Şemsigil' karakterini canlandıran Haluk Bilginer, Özgü Namal'a sırılsıklam aşık.

'Güneşin Oğlu'ndan yakıcı öpücük!

İLKER GEZİCİ
24.09.2008
Haluk Bilginer ve Özgü Namal fantastik komedi filmi 'Güneşin Oğlu'nda 'Polis'teki gibi iki aşığı canlandırıyor. Filmin en can alıcı sahnesi Bilginer'in Namal'ı öptüğü an! Filmin dikkat çeken tarafı ise senaryosunun 9, çekimlerinin de 10 günde bitmiş olması..
Türk Sineması'nın başarılı oyuncuları Haluk Bilginer ve Özgü Namal, bir kez daha aynı filmde rol aldı. İkili, 2006'daki 'Polis' filminin ardından, bu sefer 'Güneşin Oğlu' isimli fantastik komedide, birlikte kamera karşısına geçti. 'Polis' filminin yönetmeni olan Onur Ünlü'nün çektiği film, 58 yıl önceki güneş tutulması sırasında doğan bir adamın etrafında şekilleniyor.

*ÖZGÜ NAMAL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*HALUK BİLGİNER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


Bilginer yine aşık
'Polis'te kendisinden 40 yaş küçük öğrencisi Funda'ya (Özgü Namal) aşık olan Musa Rami adında bir cinayet masası polisini canlandıran Haluk Bilginer, bu filmde de duygularının esiri oluyor. Bilginer, filmde 'güneşin oğlu' olduğunu öğrenen ve aşık olduğu genç kızı elde etmek için uğraş veren Fikri Şemsigil olarak karşımıza çıkıyor. Filmin en dikkat çeken özelliği ise çekimlerinin 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlanmış olması. Yönetmen Onur Ünlü, 'Polis' ve 'Çocuk'tan sonra, üçüncü filmi olan 'Güneşin Oğlu' için şunları söylüyor: "28 Temmuz'u 29 Temmuz'a bağlayan gece, bu filmle ilgili en ufak birşey bilmiyordum. 29 Temmuz gecesi bir fikir düştü aklıma, yazmaya başladım. 6 Ağustos'ta ise senaryo bitmişti. 10 günde oyuncu seçimini yaptım. 5 Eylül'de çekime başladık, bir gün mola verdik ve 15 Eylül'de de çekimler bitti." Onur Ünlü'nün 'fantastik mavra' olarak nitelendirdiği filmde Haluk Bilginer ve Özgü Namal'ın yanı sıra Bülent Emin Yarar, Hümeyra, Köksal Engür, Ahmet Kural, Tansu Biçer, Görkem Yeltan, Burçin Yıldırım da rol alıyor. Eflatun Film'in yapımcılığında çekilen ve deneyimli oyuncuları biraraya getiren 'Güneş'in Oğlu' 7 Kasım 2008'de vizyona girecek.
Haberin fotoğrafları