kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar soğuyacak? - VİDEO

Giriş Saati : 18.09.2008 09:04
Güncelleme : 18.09.2008 23:00
Yeni Haber
Yurdun kuzey kesimlerinde görülen sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların; Marmara'nın kuzeydoğusu (Kocaeli ve Sakarya) ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması beklenmektedir.

Hava sıcaklığı yurdun kuzey ve iç kesimlerde 6 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle batı ve güneybatı, Marmara ile zamanla Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetli olarak esecek.

DOĞU KARADENİZ'DE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Doğu Karadeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerini kapsayan Doğu Karadeniz kıyılarında bugün saat 17.00'den yarın saat 12.00'ye kadar gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

ZONGULDAK, BARTIN VE KARABÜK'TE YAĞIŞLAR CUMA GÜNÜ ÖĞLE SAATLERİNE KADAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Batı Karadeniz'de sağanak yağışların yarın öğle saatlerine kadar devam edeceğini, vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Zonguldak, Bartın, Karabük olmak üzere sağanak yağışların Cuma günü öğle saatlerine kadar devam edeceğini belirtti. Yağışların Cuma günü öğle saatlerinden itibaren bölgeyi terk edeceği, 15-16 derecelerde seyreden hava sıcaklıklarında 5 ila 7 derece artış yaşanacağı öğrenildi. Yetkililer, metrekareye 95 kilogram yağmur düştüğünü bildirdi, sağanak yağışlara karşı vatandaşları ve yetkilileri tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Meteoroloji yetkilileri, Cuma günü öğle saatlerinde bölgeyi terk edecek olacak yağışlı havanın Pazar günü tekrar etkisini göstermesini bekliyor.

YURDUMUZDA BEKLENEN BAZI HAVA SICAKLIKLARI ŞÖYLE;



HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...