kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bebeğin anüsünün olmadığı 2 gün sonra anlaşıldı

Giriş Saati : 18.09.2008 12:29
Güncelleme : 18.09.2008 23:00
Yeni Haber
Adana'nın Kozan ilçesinde salı günü dünya gelen bebeğin anüsünün olmadığı 2 gün sonra anlaşıldı.

Kozan Devlet Hastanesi'nde sezaryen ile doğum yapan Hacer Seğmen, 1 gün sonra hastaneden taburcu edildi. Evde bebeğin altını değiştirmek isteyen anne bebeğin altını açınca anüsün olmadığını gördü.

Hemen Kozan Devlet Hastanesi acil servisine başvuran Seğmen ailesi, Kozan'da müdahale yapılamayacağını öğrenince çocuğu Adana Balcalı Hastanesi'ne getirdi.

Bebeğin dayısı Medet Seğmen, 9 ay boyunca düzenli olarak doktora gittiklerini söyleyerek, sezaryenle ameliyat yapan doktordan ve Kozan Devlet Hastanesi'nden şikayetçi olacaklarını söyledi.

BEBEK, ÇÜ BALCALI HASTANESİ'NDE AMELİYAT EDİLDİ

Adana'nın Kozan ilçesinde, anüsü olmadan dünyaya gelen bebek, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde ameliyat edildi.

Hacer Seğmen (27), Kozan Devlet Hastanesi'nde sezaryenle bir erkek bebek dünyaya getirdi. Hastaneden bir gün sonra taburcu olan anne, iştahsız ve huzursuz olan bebeğin altını değiştirmek istediğinde anüsünün olmadığını fark etti. Mehmet ve Hacer Seğmen çifti, bebekleriyle birlikte Kozan Devlet Hastanesi acil servisine başvurdu. Burada müdahale yapılamayacağını öğrenen çift, bebeği Adana'daki Balcalı Hastanesi'ne getirdi.

Hastane yetkilileri, ameliyat edilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını ifade ettiler. Bebeğin dayısı Medet Seğmen, durumu fark etmeden bebeği taburcu eden hastane hakkında Sağlık Bakanlığı''nın internet sitesi üzerinden şikayetçi olduklarını ifade ederek, ''Konuyla ilgili görüştüğüm hastane başhekimi de doğumdan sonra durumun aileye bildirilmesi gerektiğini ve durumun üzücü olduğunu söyleyerek, gerekli araştırmayı yapacaklarını söyledi'' dedi.

(AJANSLAR)