kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Çakmakla oynayan çocuk evi yaktı

Giriş Saati : 10.09.2008 12:03
Güncelleme : 10.09.2008 22:15
Yeni Haber
Kayseri'de, çakmakla oynayan 4 yaşındaki çocuk evde yangın çıkmasına sebep oldu.

Yangın, Kocasinan ilçesi İstasyon Mahallesi Tek Sokak üzerinde bulunan Kutluca Siteleri C Blok'ta, Yusuf Serbest'e ait dairede çıktı. Alevlerin büyümesi sonucu patlayan camın sesinden uyanan anne Hülya Serbest, küçük çocuğu İbrahim'i (4) de yanlarına alarak daireden çıktı. Haber verilmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü.

Polis ekiplerine ifade veren Hülya Serbest, eşinin işe gitmesinin ardından iki çocuğundan biri olan İbrahim'in babasına ait çakmakla oynadığını ve ilk olarak koltuğu tutuşturduğunu kaydetti. Evin oturma odasında başlayan ve diğer odalara yayılan yangın nedeniyle camların patlaması sonucu uyandığını ifade eden Hülya Serbest, gözyaşlarına hakim olamadı. Evinde büyük çapta maddi hasar meydana gelen kadını komşuları teselli etmeye çalıştı.

Öte yandan bazı bina sakinleri yangın esnasında panik içinde binayı boşaltırken, bazıları da balkon ve pencerelerden yangını izledi. Can kaybının olmadığı yangının ardından, Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş. ekipleri de evde incelemelerde bulundu.

(İHA)