kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aldatan kocasını tuzruhuyla kör etti

Fatih ŞENDİL SABAH
10.09.2008
Polis olan eşiyle kıskançlık yüzünden tartışan kadın, kocasının yüzüne tuzruhu döktü. Polis memurunun bir gözü kör oldu..
İzmir Fuar Asayiş Ekipler Amirliği'nde görev yapan 42 yaşındaki polis memuru Hüseyin Uzun, önceki gün mesaisini tamamladıktan sonra Gaziemir'deki Aktepe Polis Lojmanları'ndaki evine gitti. Başka kadınlarla ilişkisi olduğu iddia edilen polis memuru ile eşi Mine Uzun (39) arasında bu nedenle tartışma çıktı. Daha önce de sık sık tartışan çiftin kavgasının ardından polis memuru koca, yatak odasına giderek telefonla konuşmaya başladı. Kapıyı dinleyen Mine Uzun, iddiaya göre eşinin başka bir kadınla aşk içerikli konuştuğunu duyunca çılgına döndü. Yeniden başlayan tartışmada Hüseyin Uzun eşini tartakladı. Ardından da yatak odasına dönerek yattı. Eşinin uyuduğunu gören öfkeli kadın, tuvaletten aldığı tuzruhunu yatakta yatan adamın yüzüne döktü.

YAKINLARI BARIŞTIRDI
16 yıllık polis memurunun bir gözünün görme yeteneğini büyük oranda kaybettiği öğrenildi. Mine Uzun, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturma sürerken Hüseyin Uzun'un, yakınlarının da etkisiyle eşinden şikâyetçi olmadığı ve çiftin barıştırıldığı öğrenildi.