kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Öğretmen M.B.

30 yıllık öğretmenin tacizi kamerada

Neşet DİŞKAYA SABAH
10.09.2008
İzmir'de özel ders verdiği kız öğrenciye cinsel tacizde bulunan 50 yaşındaki öğretmen, kızın ailesinin eve kurduğu gizli kamera sayesinde yakalandı. Öğretmen M.B. tutuklandı..
İzmir'in Buca ilçesinde, özel ders verdiği 8 yaşındaki kız öğrencisi C.S.'yi taciz ettiği ileri sürülen öğretmen M.B., olaydan haberdar olan ailenin eve kurduğu gizli kamera sayesinde yakalandı. Evlatlarına yapılan taciz görüntülerini kaydeden ailenin ihbarıyla gözaltına alınan 30 yıllık öğretmen M.B., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

ABLASI ŞÜPHELENDİ
Şirinyer semtindeki bir ilköğretim okulunda okuyan C.S.'nin ailesi, yaz tatili dönüşü uyum sorunu çekmemesi için çocuklarına özel ders aldırmaya karar verdi. Aile, bunun için de büyük kızları B.S.'ye de önceden ders veren aynı okulun sınıf öğretmeni 50 yaşındaki M.B.'yi seçti. Anlaşma üzerine 30 yıllık öğretmen M.B., eve gelip küçük kıza ders vermeye başladı. 3 gün boyunca M.B.'den ders alan küçük kızın hareketlerinden şüphelenen ablası, durumu öğrenmeye çalıştı. Küçük kız da, öğretmeni M.B.'nin kendisine cinsel organını gösterip tacizde bulunduğunu belirtti. Abla B.S.'nin olayı anne-babasına anlatması üzerine, gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla odaya gizli kamera yerleştirildi. Öğretmen M.B., özel ders için eve geldiğinde, C.S.'nin anne ve babasının evde bulunmadığını, sadece küçük kızın içeride olduğunu komşularından öğrendi. Komşularıyla önceden anlaşan C.S.'nin ailesi ise, öğretmen M.B.'nin tacizini yakalamak için komşularında, gizli kameranın kaydettiği görüntüleri bilgisayardan izlemeye başladı. M.B'nin, küçük kıza yine tacizde bulunmaya başlaması üzerine babası ve yakınları hemen odaya girip M.B.'yi yakaladı ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, öğretmeni gözaltına aldı, kamera görüntülerine de el koydu. Öğretmen M.B.'nin evinde yapılan aramada da çok sayıda porno CD ele geçirildi. Bir anestezi uzmanıyla evli, bir çocuk babası M.B., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Durumdan haberdar edilen Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de, öğretmen M.B.'yi açığa alıdı ve hakkında idari soruşturma başlattı.