kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Partnerlerimle elektriğim tuttu!

Giriş Saati : 10.09.2008 10:33
Güncelleme : 10.09.2008 22:15
Yeni Haber
'Mutluluk' filmindeki rolüyle Altın Portakal kazanan Murat Han, yeni filmi 'Vicdan'ın da çok ses getireceğini iddia ediyor...

Yapımcılığını Cem Özer'in, yönetmenliğini ise Erden Kıral'ın üstlendiği 'Vicdan' adlı filmin çekimleri tamamlandı. 10 Ekim'de vizyona girecek olan filmde başrolleri Nurgül Yeşilçay, Murat Han ve Tülin Özen paylaşıyor. Aile olmayı düşleyenlerin hikayesinin anlatıldığı filmin senaryosunu Raşit Çelikezer ile birlikte kaleme alan Erden Kıral şöyle konuştu:

"Filmin konusu gazetelerin üçüncü sayfalarındaki hikayelere benziyor. Filmde abartılmış duygular, saplantılı ilişkiler, vicdan, özveri ve dayanışma temaları ile ayakta kalmaya çalışan insanların gizemli dünyası ele alınıyor. Konusu itibariyle sert bir film oldu."

MÜZİKLER LİVANELİ'DEN

Müziklerini Zülfü Livaneli'nin hazırladığı filmde tuğla fabrikasında çalışan 'Mahmut' adlı bir işçiyi canlandıran Altın Portakal'lı Murat Han, rolüyle ilgili şöyle konuştu:

"Mahmut tuğla fabrikasında çalışmayı hak etmediğini, daha iyi yerlerde olabileceğini düşünüyor. Bar ya da pavyon sahibi olmanın hayalini kuruyor. Ama bunun için yanlış yollar seçiyor. Songül (Tülin Özen) adlı bir kadınla evlenmiş ama aslında Aydanur'a (Nurgül Yeşilçay) aşık. Evliliğini hayallerinin gerisinde tuttuğunu düşünen Mahmut, kötü giden her şeyin faturasını karısına kesiyor."