kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Necla Nazır daha önce de türbanını çıkarmıştı.

Ekmek parası için türbanını çıkarıyor

MAGAZİN
09.09.2008
Oyunculuk yapmak için başörtüsünü çıkaran ancak sonra yine kapanan Nazır, TV'de açıkladı: Çalışmak için başımı yine açmaya karar verdim..
Uzun süredir tesettürlü olan Necla Nazır, 30 yıllık hayat arkadaşı ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'dan ayrıldıktan sonra TV dizisi ve filmlerde oynayabilmek için başörtüsünü çıkarmıştı. Ardından yeniden kapanan Necla Nazır, Seda Sayan'ın TV programında "ekmek parası için yine açılabileceğini" söyledi. Yine tesettürlü olarak dün TV programına konuk olan sinemanın ünlü yüzü, Ferdi Tayfur'dan ayrıldığını ve çalışmak zorunda olduğunu söyledi. Nazır şunları söyledi: "Eşimden ayrılmış olmasaydım böyle bir düşüncem olmazdı. Şimdi ayaklarımın üzerinde durabilmek ve çalışmak için başımı açmaya karar verdim. Hayatımı idame etmek için bu kararı almak zorunda kaldım. Rabbim ne eyler, güzel eyler. Bu kararı Ferdi ile de paylaştım. Bize haftalık veriyor."

*NECLA NAZIR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İŞ TEKLİFİ BEKLİYOR
Gelen iş tekliflerini değerlendirebilmek için başını açtığını kaydeden Nazır, başı kapalı bir çok kanalın dizisinde rol alabileceğini de dile getirdi.