kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
8 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Ekrem K. ve Veysel B. saklandıkları evde ele geçirildi.

100 YTL uğruna taksiciyi öldürdüler

Erdoğan YAPIK SABAH
Giriş Saati : 07.09.2008 23:49
Güncelleme : 08.09.2008 00:54
Taksi şoförünü 10 bıçak darbesiyle öldüren iki zanlı 100 YTL alıp kaçtı. Yakalanan zanlıların bir kişiyi daha para için öldürdüğü ortaya çıktı..
İstanbul Beykoz'da cuma akşamı 22.00 sıralarında Ortaçeşme mahallesinde bulunan Cevizlibahçe Hz. Ali Camisi'nde teravih namazı kılan cemaat, namazın ardından, cami önündeki taksinin şoförünü kanlar içinde buldu. Yapılan incelemelerde Uğur Henden'in (27) göğsünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden 10 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Geçen hafta 3 aylık hamile eşi düşük yapan Uğur Henden'in ailesi, ertesi gün talihsiz adamın cenazesini memleketi Giresun'a götürerek toprağa verdi.

İKİNCİ BİR CİNAYET AYDINLATILDI
Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği dedektifleri, ipuçları doğrultusunda katil zanlılarının Ortaçeşme mahallesinde oturan Veysel B. (28) ve Ekrem K. (32) olduğunu belirledi. Saklandıkları evlerinde yakalanan zanlılar sorguda taksiciyi 100 YTL için öldürdükleri itiraf ederken bir başka cinayet daha aydınlatıldı. Zanlılardan Ekrem K.'nın çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu saptandı.
Haberin fotoğrafları