kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
8 Eylül 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Yaşlı bir sevgili hatalar silsilesi

MERVE YURTYAPAN
Giriş Saati : 07.09.2008 19:14
Güncelleme : 07.09.2008 22:30
Oyuncu Nurseli İdiz ile iki yıl aşk yaşayan tiyatro oyuncusu Fatih Gülnar, ayrılığın ardından ünlü oyuncunun yaptığı "Genç sevgili hataydı" açıklamalarına isyan etti: Genç sevgili hataysa yaşlı sevgili hatalar silsilesidir! ..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yaşlı bir sevgili hatalar silsilesi
Kendisinden 18 yaş büyük Nurseli İdiz ile iki yıl aşk yaşayan tiyatrocu Fatih Gülnar ayrıldıktan sonra sürdürdüğü suskunluğunu bozdu. İlişkilerini basından gizleyen ancak bir gece gittikleri otelde evlilik cüzdanı soran resepsiyon görevlisiyle Nurseli İdiz tartışıp karakolluk olunca ilişkileri ortaya çıkan Gülnar, şimdi yaşadığı ilişkiden pişman...

* Nurseli İdiz ile ilişkiniz bir dizi çekimi sırasında başladı. Neydi ilişkinizi ateşleyen şey?
Birlikte 'Şöhret' adlı dizide oynuyorduk. O bir şarkıcıyı canlandırıyordu. Ben de onun menajerini oynuyordum. Sette tanışmıştık. Daha sonra birbirimize karşı bir şeyler hissettik ve ilişkimiz başladı. Aramızda 18 yaş fark vardı ama birbirimize karşı güzel bir şeyler hissediyorduk.

İNSANLAR UZAKLAŞTI
* Birlikte görüntülendikten sonra diziden ayrıldınız. Bunun nedeni nedir?
İş sahibi insansanız yanınızdaki insan yaşça sizden büyükse maça 1-0 yenik başlıyorsunuz. Bizim gibi çiftler var. Hâlâ da ilişkilerini yaşıyorlar. Oynadığım diziden ikinci sezon ayrılmak zorunda kaldım. İlişki ortaya çıkmadan önce sorun yoktu. Dizi başladıktan sonra bizim otelde görülme ve polisle yaşanan tartışma olayımız patladı. Bu durumun diziyi olumsuz etkileyeceğini düşünmüş olabilirler.

* İlişki sırasında başka olumsuzluklar yaşadınız mı?
Ben o zamanlar Tiyatro Kare'de çalışıyor ve oranın yöneticiliğini yapıyordum. Sizi tanımayan insan sevebiliyor ama tanıyanlar mesafeli davranmaya başlıyor. Otelde görüntülenmemizin ardından insanlar benden uzaklaşmaya başladı. Tiyatro yöneticiliği de böylece bitmiş oldu. Bu ilişkinin benden çok götürüsü oldu. Her şey toz pembe değil. Bağlı olduğum oyuncu ajansım bile tavır aldı. Ailemle de bu yüzden sorun yaşadım. Tabii ben bu arada boş durmadım. Bir arkadaşımla oyunculuk okulu açtım. İlişki yaşanırken ben hiç dizi teklifi almadım. Bu ilişkiyi hiç kullanmak istemedim.

DONDURMALI KADAYIF!
* Nurseli İdiz'in ayrılmanızın ardından yaptığı, "Genç sevgili bir hataymış" açıklamaları için ne diyeceksiniz?
Genç sevgili hataysa yaşlı ve ünlü sevgili de dondurmalı kadayıf değil! Eğer genç sevgili hataysa yaşlı sevgili de hatalar silsilesidir. Ben kendimde bir hata görmüyorum. Şu anda hayatımda kendimden sekiz yaş küçük bir sevgilim var ve 'genç sevgili hata değilmiş' diyorum. Biz iki seneden fazla bir ilişki yaşadık. Hatayı geçen bu zamandan sonra mı anladı? İsteyerek başladığımız bir ilişkiydi. Çok güzel günler de geçirdik. İlişkim hakkında konuşmayı hiç sevmem ama artık susmamam gerektiğini anladım. Olmayan bir şeyi varmış gibi göstermek olmaz. Biz ayrılalı altı ay oldu. İstesem çıkıp açıklama yapabilirdim. Bu kadar zaman sonra bunları duymak komik geliyor. Eğer konuşulacaksa, bu ilk benim hakkımdır. O benim yaşımı daha önce yaşamış. Onun için ilişki yaşadıklarının tekrarı oluyor. Ben daha çok geleceği yaşadım.

* İlişkinizi anlaşarak mı bitirdiniz?
Hayır, ilişkiyi karşı taraf bitirdi. Benim böyle bir niyetim yoktu. Sorunlar başladı ve üzerine konuşuldukça ilişki bitti.
Haberin fotoğrafları