kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
John McCain’in eºi Cindy McCain

McCain: Ayağa kalkın ve ülkeniz için savaşın

BİLGE ESER - SABAH
Giriş Saati : 06.09.2008 00:46
Güncelleme : 06.09.2008 14:54
Cumhuriyetçilerin kongresinin son gününde McCain adaylığı kabul konuşması yaptı. "Parti ya da çıkar grupları için çalışmıyorum" dedi.....
Minnesota eyaletindeki Cumhuriyetçi Parti'nin kongresinin son gününde John McCain alkışlar arasında başkan adaylığını kabul etti. Başkan George W. Bush'a teşekkür ettikten sonra Demokrat Parti'nin adayına seslenen McCain, "Obama, sana saygım var. İkimiz de bu ülkenin vatandaşlarıyız. Ama şüphen olmasın ki bu yarışı biz kazanacağız" ifadelerini kullandı. McCain, alışılmadık bir çıkışla, Cumhuriyetçi Parti'ye eleştiride bulundu. McCain, Cumhuriyetçi Parti'nin ''yolunu kaybettiğini'' ve parti mensubu bazı kişilerin yolsuzlukları yüzünden, halkın güvenini de yitirdiğini, bu güvenin yeniden kazanılması gerektiğini söyledi.

ABD İÇİN ÇALIŞIYORUM
"Ben bir parti için çalışmıyorum'' diyen McCain, özel bir çıkar grubu ya da kendisi için de çalışmadığını, ABD'liler için çalıştığını söyledi. McCain, konuşmasının asıl vuruşunu son ana sakladı ve dakikalarca "Savaşın" diyerek yumruklarını havaya kaldırdı: "Ülkeniz için doğru olan adına savaşın. Ayağa kalkın ve savaşın."
Haberin fotoğrafları