kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
6 Eylül 2008, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Gürcistan Başbakanı Reina'da

Giriş Saati : 06.09.2008 13:49
Güncelleme : 06.09.2008 16:55
Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere Türkiye'ye gelen Gürcistan Başbakanı Lado Gurgenidze, gece soluğu ünlü eğlence merkezi Reina'da aldı. Basın mensuplarının kendisini takip ettiğini öğrenen Lado Gurgenidze Reina'dan deniz yolu ile ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyib Erdoğan ile görüşmek üzere dün sabah İstanbul'a gelen Gürcistan Başbakanı Lado Gurginidze geceyi İstanbul'un en ünlü eğlence mekanlarından Reina'da geçirdi. Gündüz Kafkaslarda yaşanan kriz konusunda Başbakan Erdoğan ile görüşen Lado Gurgenidze'nin, ülkesinde yaşanan çatışmaların hemen ardından eğlenceye koşması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Reina'ya 15-20 kişilik bir grupla gelen Gugenidze, konuklarını VİP bölümünde ağırladı. Burada bir süre eğlenen Gürcistan Başbakanı boğazda tekne turu yaptı. Yardımcılarının basın mensuplarının kendisini takip ettiği yönündeki uyarılarının ardından, eğlence mekanına 23.00 sularında gelen Gurgenidze 02.00'de deniz yolu ile Reina'dan ayrıldı.

Gurgenidze'nin Reina'da bulunduğu saatlerde ünlü eğlence merkezi çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. 1 otobüs dolusu çevik kuvvet polisinin yanısıra çok sayıda ekip ve koruma polisi, güvenlik önlemleri çerçevesinde görev aldı. Ayrıca Reina önünde bir de ambulans bekletildi. Gurgenidze'nin ayrılmasının ardından Reina'da hayat normale döndü.

GÜRCİSTAN BAŞBAKANI ÜLKESİNE YORGUN DÖNDÜ

Gürcistan Başkanı Lado Gurginidze, Türkiye ziyaretini tamamlayarak ülkesine döndü. Gece Reina'da eğlenen Gurginidze'nin yorgun olduğu gözlendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kafkasya'daki krizi görüşmek üzere dün sabah İstanbul'a gelen konuk başbakan gece de beraberindekilerle Reina'da eğlendi. Yorgun olduğu ve ceket sırtının kıvrışmış olduğu gözlenen Gurginidze, THY'nin saat 13.10'daki uçağı ile Tiflis'e hareket etti.

CİHAN