kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Cenazeye gidenleri taşıyan kamyonet kaza yaptı

AA
Giriş Saati : 26.03.2009 14:25
Güncelleme : 26.03.2009 23:14
Yeni Haber
Antalya'da cenaze törenine gidenleri taşıyan kamyonetle kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı...
Bir yakınlarının cenaze törenine gitmek üzere, Antalya merkez Kepez ilçesi Varsak mahallesinden, Ahatlı mahallesine gitmekte olan Arslan Öztunç'un kullandığı 07 AFP 55 plakalı kamyonetle sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 DV 3708 plakalı kamyon, Şelale Caddesi ile Muammer Aksoy Caddesi'nin kesiştiği kavşakta çarpıştı. Kamyonet çarpışmanın etkisiyle yol kenarına savruldu.

Kamyonette bulunan aynı aileden Kadir (40) ile Kemal Öztunç (55) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Adnan ve Raşit Öztunç Atatürk Devlet Hastanesine, Adnan ile Sabri Öztunç da Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kimliği belirlenemeyen kamyon sürücüsünün kazadan sonra kaçtığı bildirildi.

Öte yandan, kazada ölen ve yaralananların yakınları kısa sürede olay yerine gelerek cesetlerin başında yas tuttu. Ambulanstaki görevlilerin ölenlere zamanında müdahale etmediğini iddia eden bir grup, sağlık görevlilerini tartaklamak istedi. Gruptan başkaları ve polis, sağlık görevlilerini olay yerinden uzaklaştırdı.

Gergin anların yaşandığı kaza yerinde polis, savcının gelmeden cesetlerin kaldırılmaması için çaba gösterdi. Ancak ölenlerin yakınları, savcının gelmesini beklemeden cenazeleri, cenaze aracına koyarak Adli Tıp Morgu'na götürdü.