kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Mitingler iptal edildi

AJANSLAR
Giriş Saati : 26.03.2009 16:34
Güncelleme : 26.03.2009 17:53
Yeni Haber
BBP Genel Başkanı ve Sivas Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düşmesinden dolayı mitingler iptal edildi...
Kahramanmaraş'ta, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bindiği helikopterin düşmesinin ardından arama çalışmaları devam ederken, AKP, CHP ve MHP mitingleri de iptal edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, bugün partisince Erzincan ve Gümüşhane'de düzenlenen miting programlarını iptal ederek, olay yerine Kahramanmaraş'a gitmek üzere yola çıktığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da, Bartın ve Zonguldak'ta yapılacak miting programlarını iptal ederken, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bugün katılacağı Samsun ve Giresun mitinglerinin iptal edildiği ve Bahçeli'nin Ankara'ya gelmek üzere yola çıktığı bildirildi.

AKP, CHP ve MHP'den sonra DSP, SP, DP ve ANAP da bugün düzenledikleri mitigleri BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazası nedeniyle iptal etti. Anavatan Partisi de beş yerde gerçekleştireceği mitingleri iptal etti.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu helikopterin düşmesi üzerine Tunus'a yaptığı resmi ziyareti yarıda keserek Türkiye'ye dönme kararı aldı.

Bunun üzerine Ankara'da bulunan özel GAP uçağının Tunus'a hareket etmesi kararlaştırıldı. Tunus'a gidecek olan uçak, TBMM Başkanı Toptan ve beraberindeki heyeti aldıktan sonra doğrudan Kahramanmaraş'a gidecek. Köksal Toptan, burada kazaya ilişkin yetkililerden bilgi alacak.
Öte yandan Toptan'ın, BBP yöneticileri ile telefonla konuşarak bilgi aldığı, ayrıca Yazıcıoğlu'nun ailesini aradığı da öğrenildi.