kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Arapların ilgisine inanamamış!

Giriş Saati : 26.03.2009 13:37
Güncelleme : 26.03.2009 23:14
Yeni Haber
Oynadığı Gümüş dizisindeki karakteri ile Arapları kendisine hayran bırakan Kıvanç Tatlıtuğ, gördüğü ilgiye çok şaşırmış...
'Full Ekran' programının konuğu olan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Araplar'dan gördüğü ilgiden bahsetti. Songül Öden ile birlikte rol aldığı Gümüş dizisinin Arap kanallarında yayınlanmasından sonra Araplar arasında popüler olan Tatlıtuğ, ilk başta bu ilginin derecesini kendisinin de tahmin edemediğini söyledi.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; yurt dışından kendisine böyle bir ilginin olmasının çok hoşuna gittiğini belirten Kıvanç Tatlıtuğ, ilk gidişi için "Gözlerime inanamadım. Kelimeler bile yetersiz kalıyor tarif etmek için" ifadesini kullandı.

KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



Uçağa bindikten sonra Arap yolcuların 'Muhanned' diyerek kendisine geldiğini ve izdihamın daha uçakta başladığını anlatan başarılı oyuncu, ilk gidişinde yaşananlarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Uçak indi, daha ilk gidişimiz. Uçağın oraya arabalar yanaşmış. Kimliğini bilmediğin ne yaptığını bilmediğin bir çok insan var, ne iş yaptığı belli değil. Hepsi başında senin. Bir tanesi çantayı alıyor, bir tanesi arabaya geçiriyor. Öndeki araba gidiyor, arkadaki eskort var 4-5 tane ama nereye gittiğini bilmiyorsun. Otele gidiyorsun, otelde güvenlik var, müthiş bir izdiham var. Sabahın 4'ü havaalanı tıklım tıklım."

Kendisine Türkiye'de gösterilen ilgi ile Arap ülkelerinde gösterilen ilginin birbirinden çok farklı olduğunu anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul'da insanların ünlü birisini görmesinin her zaman mümkün olduğunu ancak orada böyle bir imkanın olmamasının bu ilgiye neden olduğunu belirtti.