kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Lodos vurdu geçti

Erdoğan YAPIK - SABAH
26.03.2009
Marmara Bölgesi'nde etkili olan lodos dün İstanbul'u da vurdu. Şiddetli lodos deniz ulaşımını aksatırken, aydınlatma direkleri devrildi, otomobiller zarar gördü..
Marmara Bölgesi'nde dün etkisini hissettiren şiddetli lodos nedeniyle İstanbullular da zor anlar yaşadı. İstanbul'da dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan lodos nedeniyle bazı bölglerde aydınlatma direkleri devrildi. Partilere ait seçim bayrak ve afişleriyle ağırlaşan direkler, lodosun da etkisiyle bir bir yıkıldı. Fatih Samatya sahil yolunda devrilen bir aydınlatma direği 3 otomobilin hasar görmesine neden oldu. Samatya'dan Eminönü yönüne seyreden Habip Gülseven, Nezih Başakan ve Nuri Güngör, araçlarıyla seyrederken birden üzerlerine aydınlatma direği devrildi. Direğin devrildiğini son anda fark eden 3 otomobil aniden fren yaparken, arkalarında başka araç bulunmaması olası bir kazayı önledi. Devrilen direk yolun kapanmasına neden olurken, trafik ekipleri başka kazalar yaşanmaması için sahil yolunu Yedikule-Yenikapı istikametinde trafiğe kapattı. Araçlar transit yönlendirilirken, burada yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu.

İDO SEFERLERİ
Lodos nedeniyle dün bazı deniz otobüsü seferleri de iptal edildi. İDO'dan alınan bilgiye göre, deniz otobüsünün Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy, Bostancı-Kabataş, Sarıyer-Beykoz-İstinye- Beşiktaş-Kabataş-Kadıköy, Avcılar seferleri ve Pendik-Kartal-Bostancı ile Kartal-Yalova seferleri uzun süre gerçekleştirilemedi. Lodos'un Marmara'da bugün de etkili olacağı belirtildi.