kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalar ısınacak - HARİTALI

Giriş Saati : 15.01.2009 08:44
Güncelleme : 15.01.2009 22:55
Yeni Haber
Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir'in Bandırma, Ayvalık ve Edremit İlçeleri) ve Kuzey Ege kıyıları (İzmir'in kuzey ilçeleri) ile sabah saatlerinde İstanbul'un batı çevrelerinde (Silivri, Çatalca ve Büyükçekmece), akşam saatlerinden sonra Güney Ege kıyıları (İzmir, Aydın, Muğla) ve Antalya çevrelerinde aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı, sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan) ile Bolu, Karabük ve Balıkesir çevrelerinde sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı tüm yurtta 4 ila 6 derece artacak.

Rüzgar güney ve güneydoğu yönlerde hafif arasıra orta kuvvette, Güney Ege ve batı Akdeniz kıyılarında kuvvetlice esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Gökçeada, Bozcaada, Balıkesir'in Ayvalık ve Edremit ilçeleri) ile sabah saatlerinde İstanbul'un batı çevreleri ve Balıkesir-Bandırma İlçesi aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Balıkesir çevrelerinde sis bekleniyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, Kuzey Ege kıyıları (izmir'in kuzey çevreleri) akşam saatlerinden sonra bölgenin kıyı kesimleri (İzmir, Aydın, Muğla) yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Akdeniz: Genellikle parçalı, zamanla batısı çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Antalya çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İç Anadolu: Genellikle parçalı, sabah saatlerinde doğusu çok bulutlu geçecek. Bölgenin kuzeydoğusunda bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı, Eskişehir ve Ankara çevrelerinde hafif sis bekleniyor.

Batı Karadeniz: Genellikle parçalı, doğu kesimleri çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Bolu ve Karabük çevrelerinde sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Genellikle parçalı, sabah saatlerinde Orta karadeniz bölümü çok bulutlu geçecek.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah saatlerinde kuzeydoğusunda (Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan) sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde batısı parçalı bulutlu geçecek. Diyarbakır çevrelerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...