kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Candan Erçetin'e verdiği şarkılar ve çektiği klipler ile tanınan Mete Özgencil, Hepsi kızlarının ilk sinema filmine yönetmen olarak imza atacaktı.

Hepsi yarım kaldı

14.01.2009
Hepsi grubu kızlarının rol aldığı 'Kayıp Çocuklar Cenneti' adlı filmin yönetmeni Mete Özgencil, yapımcı Selay Tozkoparan'la sorunlar yaşayınca film setini terk etti..
19 Şubat 2009 tarihinde vizyona girmesi beklenen, Hepsi grubu kızlarının rol alacağı 'Kayıp Çocuklar Cenneti' filminin yapımcısı Selay Tozkoparan ile yönetmen Mete Özgencil arasında yaşanan maddi sorunlar çözülemeyince, Özgencil işi bıraktı. "Yapımcımızla sette maddi ve manevi tatsız olaylar yaşadık. Filmi çekmeyeceğim. Ancak konuyla ilgili yorum yapmak yakışıksız olur. Sessiz kalmak istiyorum" diyen Mete Özgencil, ilk kez bir sinema filmi yönetmenliği yapacaktı.

HEPSİ GRUBU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ACİL KRİZ YÖNETİMİ

Sette motivasyonu düşen oyuncular da paralarını alamadıkları ve filmin yönetmen problemi nedeniyle çekilemeyeceğine kanaat getirip yeni projeler için görüşmelere başladılar. Selay Tozkoparan geçen yıl da 'O... Çocukları' adlı filmin yapımcılığını üstlenmiş ancak film vizyona girdiği halde hiçbir ödeme yapılmadığı gerekçesiyle oyuncu, yönetmen ve set ekibini tarafından mahkemeye verilmişti. Hepsi grubunun ilk sinema filmlerinde yaşadıkları bu şansızlığın grubun başarısızlığı olarak algılanmaması için acil bir kriz yönetimine giren müzik firması Stardium da grup için yeni ve iddialı projeler araştırıyor.
Haberin fotoğrafları