kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Bakırköy'de feci kaza: 3 ölü

Giriş Saati : 15.01.2009 17:21
Güncelleme : 15.01.2009 22:55
Yeni Haber
Bakırköy sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, iki kişi de yaralandı. Ölenlerden 2'si ile yaralıların yabancı uyruklu oldukları öğrenildi.

Yaralılar ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından ölenlerin cesetleri ise Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 16:30 sıralarında Ataköy Kennedy Caddesi üzerinde Aksaray istikametinde meydana geldi. Atatürk Havalimanı istikametinden gelen Murat Kuloğlu(45) idaresindeki 34 TFM 81 plakalı ticari taksi, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek orta refüjdeki ağaca çarptı. Kaza sonucu araç içersinde bulunan şoför Murat Kuloğlu, İtalyan uyruklu oldukları öğrenilen Tonino Persiani(60) ve bayan arkadaşı Giovanna Rafaelli(60) olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazada İtalyan uyruklu Adriano Gabrielli(48) ve ismi öğrenilemeyen eşi de ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Kazada ölenlerin cesetleri olay yerine gelen ambulanslarla Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kaza nedeniyle sahil yolu Aksaray istikametinde trafik, tek şeritten sağlandı. Kazada hurdaya dönen ticari taksi, oto kurtarıcı yardımı ile çekildi. Taksinin çekilmesiyle trafik de normale döndü. Kazayı anlatan görgü tanıkları ticari taksinin çok hızlı olduğunu belirtti. Kazayı gören bir başka görgü tanığı ise, yarış yapan iki aracın olduğunu, ticari taksinin ise yarış yapan araçların sıkıştırması ile ağaca çarptığını ifade etti. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.