kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

15.01.2009
Araçlar rezervasyonla muayene edilecek
Araç muayene işini 5 yıl önce 20 yıllığına devralan Doğuş Otomotiv Akfen ve Tüv Süd Ortaklığı, yaşanan yoğunluğun azaltmak için bir dizi önlem aldı. Mesaili sisteme geçen şirket, başta İstanbul ve Bursa olmak üzere tüm yurtta istasyon sayısını artıracak. Pilot bölge olarak önce İstanbul'da rezervasyon sistemine geçilecek. İnternet ve çağrı merkezi aracılığıyla istasyonlar, belirli kanallarda randevulu araçlara tahsis edilecek. Gerekirse pazar günleri mesai yapılacak.

BEDAŞ'ın çağrı merkezi "ALO 186" hizmette
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin çağrı merkezi "Alo 186" hizmete açıldı. Levent'teki çağrı merkezi binasında düzenlenen törende konuşan Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Haşim Keklik, çağrı merkezinde 31'i üniversite mezunu 90 personelin görev yapacağını, elektrik arızası, kaçak elektrik ihbarı, borç sorgulama, elektrik açma ve sokak aydınlatmalarına yönelik işlemlerin gerçekleştirileceğini, istek ve önerilerin alınacağını ifade etti.

Kartal'da Geylan anısına 'Deniz Kabukları Merkezi'
ABD'DE spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu 21 yaşında ölen üniversite öğrencisi Can Geyran'ın babası Kemal Geyran, oğlunun adını yaşatmak amacıyla Kartal'da "Deniz Kabukları Merkezi" açtı. Türkiye ve dünyanın değişik denizlerindeki çok farklı türleri kapsayan 300'e yakın deniz kabuğunun sergilendiği merkez, salı, çarşamba ve pazar günleri 11.00-17.00 saatleri arasında ücretsiz gezilebilecek.

Başakşehir'de 7 saat süreyle elektrik yok
BAŞAKŞEHİR'İN bazı bölgelerinde yarın 7 saat elektrik kesintisi uygulanacak. Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Avcılar İşletme Müdürlüğü'nce yapılacak çalışmalar nedeniyle Başakşehir ilçesi Bahçeşehir arkası, Spradon ve Manolya Evleri, yarın 09.00-16.00 saatleri arasında 7 saat süreyle elektrik alamayacak.

Fatih'teki gecekondular belediye ekiplerince yıkıldı

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'ne bağlı zabıta görevlileri, Küçük Langa caddesi Atmaca sokakta kimsesizler için yapımına başlanan barınağın çevresindeki 3 gecekonduyu, kullanılamaz hale getirmek için sabah saatlerinde bölgeye geldi. Polis desteğindeki zabıta görevlileri, iş makinesi ve balyozlarla 3 gecekonduyu yıktı. Yetkililer, Darülaceze'ye ait araziye yapılan barınağın inşaatının tamamlanmasının ardından, sokakta kalan kimsesiz kişilerin buraya yerleştirileceğini kaydetti.