kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Murat Han'ın büyük hayali

Giriş Saati : 26.11.2008 12:53
Güncelleme : 26.11.2008 21:41
Yeni Haber
Oyuncu Murat Han, konuk olduğu programda bir şeyin olmasının ilk önce hayal etmek ile başladığını belirterek, kendisinin bir hayalini aktardı.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; yurt dışında oynamış olsa hangi kadın oyuncu ile rol almak istediği sorulan Murat Han, "Herhalde Meryl Streep ya da Cate Blanchett olabilir. Çok beğeniyorum oyunculuklarını. Onlarla oynamak isterdim" diye konuştu.

MURAT HAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

BİRDEN KÖTÜ YANLARIMLA KARŞILAŞTIM

Amerika bulunduğu süre içinde çok daha sert bir bakış açısına sahip olduğunu anlatan Murat Han, "Her şeyi çok fazla, biraz daha köşeli, daha geleneksel algılıyordum. Sonra baktım ki doğru bir tane değil. Bir çok kültürle birlikte yaşamanın verdiği önce bir rahatsızlık hissi. Çünkü sizin dışınızda 72 tane başka millet var ve aynı olayı hepsi farklı yorumlayıp, farklı tepkiler veriyor. Bazıları size çok ters gelebiliyor" dedi.

Bu durumun ardından kendi kişisel gelişimi üzerine eğildiğini ve kendisindeki yanlışları görme fırsatı bulduğunu vurgulayan Murat Han, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birden benim o kötü yanlarımla karşılaştım. İnatçı oluşum ya da bazı şeyleri gurur meselesi yaptığım için doğru bulmama rağmen yapmamamak falan... Bunların hepsinin egoya dair olduğunu gördüm. Bir anda karşımda ego var, kendime baktığım zaman. Bunun aşılması gerekir diye düşündüm. Bu insanların şu anda yüzde 95'inde olan bir hastalık."