kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Kasım 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dolandırıcılıktan tutuklandı

AA
Giriş Saati : 26.11.2008 11:26
Güncelleme : 26.11.2008 18:09
Yeni Haber
Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, 21-23 Ağustos tarihlerinde oğlu için düzenlediği helikopterli sünnet düğünüyle gündeme gelen emlakçı İsmail D, ''dolandırıcılık'' suçundan gözaltına alındı.

Açık kimlikleri verilmeyen iki kişi, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne başvurarak, Beşevler Mahallesi'nde emlak ofisi bulunan İsmail D. ve yanında çalışan Hüseyin P. ile Ramiz S. tarafından dolandırıldıklarını iddia etti.

Müştekiler, İsmail D. ve yanındaki iki kişinin başkasına ait iki arsayı kendilerine gösterdiğini ve bunun karşılığında 30 bin YTL kapora aldıklarını öne sürerek, satış işlemi gerçekleşmeyince dolandırıldıklarını anladıklarını ifade etti.

Başvuru üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, emlakçı İsmail D. ile Hüseyin P. ve Ramiz S'yi evlerinde gözaltına aldı.Zanlıların, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından ''dolandırıcılık'' suçundan adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

OĞLUNA HELİKOPTERLİ DÜĞÜN YAPMIŞTI

Bursalı emlakçı İsmail D, oğlu T.D. için Kayapa beldesinde ''3 gün 3 gece'' süren sünnet düğünü düzenlemişti.

Düğün için 5 bin davetiye dağıtan İsmail D, ayrıca Bursa'daki yerel bir gazeteye de tam sayfa ilan vermişti.

İsmail D, sünnet düğünü için kiraladığı Kayapa Belde Stadyumuna limuzinle getirdiği oğluna, helikopterle şehir turu da attırmıştı. Düğünde çok sayıda şarkıcı da sahne almıştı.