kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tarkan ve Orhan Gencebay aynı klipte

Giriş Saati : 17.10.2008 15:57
Güncelleme : 17.10.2008 23:12
Yeni Haber
Tarkan'ın Doğa Derneği'ne destek vermek için ürettiği, Orhan Gencebay'ın da sazı ve sesiyle destek verdiği "Uyan" adlı şarkının video klip çalışmaları tamamlandı.

Doğa Derneği Şanlıurfa Bölge Sorumlusu İ. Turan Çetin, "Uyan" adlı klibin cuma gününden itibaren tüm kanallarda gösterilmeye başlayacağını, derneğin internet sitesinden de izlenebileceğini söyledi.

*TARKAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Tarkan, Doğa Derneği'nin çalışmalarına destek vermek için hazırladığı "Uyan"ın video klibinde Orhan Gencebay ile birlikte yer alıyor. Dünyada önemli çevre projelerine imza atan dondurma markası Ben-Jerry's'in ortaklığı ile Doğa Derneği'nin koruma çalışmaları yürüttüğü Gediz Deltası'nda çekilen video klip, insanların birlikte hareket etmesi halinde doğadaki yok oluşun önüne geçilebileceğine dikkat çekiyor. Doğa Derneği'nin korunması için mücadele verdiği Hasankeyf, Allianoi ve Tuz Gölü gibi tehlike altında olan doğal alanların da görüntülerinin yer aldığı klipte, doğanın çağrısı ete kemiğe bürünüyor.

Doğa Derneği Genel Müdürü Güven Eken, yaptığı açıklamada, "Konuşamayan, sesi olmayan ve tüm haksızlıkların ortak noktası olan doğanın sesini, çığlığını insanlara duyurmak için müziğimizin iki büyük ismi, Tarkan ve Orhan Gencebay bu çalışmada bir araya geldi. Tarkan'ın 'Uyan' adlı eseri, içinde bulunduğumuz tehlikenin farkında olmayan birçok insanı doğa için harekete geçirecek. Bu çalışma dünyadaki doğa koruma çalışmalarında kilometre taşı özelliğini taşıyor" dedi.

(İHA)