kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Eşi Suat Aktunç’u (altta) öldürttüğünü reddeden Fatma Aktunç gözyaşı döktü.

Yasak aşk cinayetini trafik cezası çözdü

RIdvan TEZEL SABAH
16.10.2008
İstanbul'da cesedi bulunan Suat Aktunç'u eşinin sevgilisinin öldürdüğü, zanlı Abuzer Göktaş'a kesilen trafik cezasıyla saptandı..
İstanbul Kumkapı sahilinde 15 Mart'ta kalbine bıçak saplı bir ceset bulunması üzerine harekete geçen polis, kayıp başvurusu sayesinde cesedin Adıyaman'da yaşayan Suat Aktunç'a (31) ait olduğunu belirledi. Fırıncılık yapan iki çocuk babası Aktunç'un Haziran 2007'de işleri bozulunca İstanbul'a taşındığı ve 1 Ocak'tan beri kendisinden haber alınamadığı ortaya çıktı. Kayıp başvurusunun İstanbul yerine Adıyaman'dan yapılmasından şüphelenen polis, ölen adamın eşi Fatma Aktunç'un 24 Mart'ta boşanma davası açtığını belirledi. Fatma Aktunç'un Abuzer Göktaş (31) ile yasak aşk yaşadığı, Göktaş'ın da 25 Mart'ta eşinden ayrılmak için mahkemeye başvurduğu saptandı. Fatma Aktunç ve Abuzer Göktaş'ın satın aldıkları otomobile, cinayetin işlendiği günlerde İstanbul'da ceza kesildiği belirlendi.

KARŞILIKLI SUÇLADILAR
Cinayeti reddeden Abuzer Göktaş kendisine trafik cezasının gösterilmesi üzerine öldürülen Aktunç'un bacanağı Yunus Demir ile yanında çalışan işçisi Sıtkı Ayhan'ın ismini verdi. Yunus Demir, eşi Asiye Demir ve Sıtkı Ayhan da gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada tüm sanıklar suçu birbirlerine attı. Polisin yaptığı araştırma sonucunda cinayeti Abuzer Göktaş'ın işlediği öne sürüldü.