kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
DİRENEN ÇİFTE BİRER KURŞUN.... Çantayı almaya çalışan gaspçılar direnişle karşılaşınca ateş etti. Kaan Aras göğsünden, eşi Kamile Aras ise sol kolundan birer kurşunla yaralandı.

Doktora silahlı gasp

Recep AKTEPE SABAH
17.10.2008
25 bin YTL konut kredisi çeken çift, evlerinin otoparkında gaspçıların silahlı saldırısına uğradı. Göğsünden yaralanan Dr. Kaan Aras'ın durumu ağır.....
Antalya 112 Acil Servis ekibinde görevli doktor Kaan Aras ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde hemşire olarak çalışan eşi Kamile Aras ev almak için dün sabah bankadan 25 bin YTL kredi çektikten sonra Meltem mahallesindeki Tapu Müdürlüğü'ne gitti. Çift, burada işlemlerini tamamladıktan sonra üstlerindeki para ile evin yolunu tuttu. Apartmanlarının otoparkına girdikleri sırada biri kadın 3 gaspçı çiftin önünü keserek 25 bin YTL'nin içinde bulunduğu çantayı almaya çalıştı. Aras çifti direnince silah çeken gaspçılar ateş etti. Kaan Aras göğüs kafesinden, Kamile Aras ise sol kolundan birer kurşunla yaralandı.

PARAYI ALAMADILAR
Paniğe kapılan gaspçılar silahı ve çantayı olay yerinde bırakıp, 200 metre ilerideki ara sokakta bir taksiye binip olay yerinden uzaklaştı. Yaralı doktor ve hemşire eşi kendi imkânlarıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne gitti. Durumu ağır olan doktor Kaan Aras ameliyata alındı. Kaan Aras'ın hayati tehlikesi sürerken, hemşire eşi Kamile Aras'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerinde görgü tanıklarından gaspçıların eşkallerini belirledi. Daha sonra gaspçıların kaçtığı yönde çalışma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerinde parmak izi çalışması yaptı. Olayda kullanılan kısa namlulu Kırıkkale yapımı silaha el konuldu. MOBESE kamera görüntüleri inceleniyor. Aras çiftinin 9 yaşındaki oğullarının olay sırasında okulda olduğu, 3 yaşındaki kızlarının ise evde bakıcının yanında bulunduğu öğrenildi.