kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ben ihtiyar değilim!

Giriş Saati : 17.10.2008 09:42
Güncelleme : 17.10.2008 23:12
Yeni Haber
Erol Günaydın, oynadığı filmlerde rolünün kısa ya da uzun olmasına değil, kişilikli olmasına bakıyor. Deneyimli sanatçı, 'Disco Kralı'nın İhtiyarlar Heyeti bölümü ile geç saatlere kadar uyumamasını eleştirenlere de çatıyor: Ne yani, 21.00'de mi uyuyacağım, Allah göstermesin!.. -.

Nişantaşı'nda son derece neşeli ve renkli bir ev. 75 yaşındaki Erol Günaydın, burada iki kızı, torunu, köpeği (Günaydın'a kimseyi yaklaştırmayacak kadar ona hayran) ve konuşmayan papağanıyla birlikte yaşıyor. Bu evin en büyük özelliği, anılara sahip çıkması. Günaydın, kızlarının çocukluk oyuncaklarını bile atmamış... 'Disco Kralı'nın içindeki 'İhtiyarlar Heyeti' bölümü ile ekranda olan Günaydın: "Giderayak Heyetini'ni istedim, 'orası için gençsin' dediler" diyecek kadar hayatı ti'ye alıyor.

BEN İHTİYAR DEĞİLİM!

* Okan Bayülgen'in yeni programı 'Disco Kralı'nda 'İhtiyarlar Heyeti' bölümüyle ekrana geliyorsunuz. Program hayırlı uğurlu olsun da, bu kadar geç saatlere kadar uyumamanız eleştiriliyor. Sizin uykusuz kalmanız sakıncalı değil mi?

Yav sakıncalı olur mu? Bana bakıp, "Vah vah ihtiyar adam bu saatlere kadar oturuyor" diyorlar. Bir kere, ben ihtiyar değilim! Ruhum çok genç ve içimde bir çocuk var. Hoplamak, atlamak, sıçramak istiyorum. Ben 54 sene tiyatro yapmışım. Show Business benim hayatım. Yıllarca bütün gecelerim doluydu çünkü sabahlara kadar çalışır, sabah uyurduk biz. Gece hayatına alışkın bir insan 50 küsur seneden sonra düzelmez tabii. İnsanlar bunu bilmiyor herhalde. Ne yani, ben evimde oturup 21.00'de de yatağa mı gireceğim, Allah göstermesin!

* HABERİN TAMAMI GÜNAYDIN'DA