kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Lütfen sapla samanı karıştırmayalım"

Giriş Saati : 17.10.2008 16:26
Güncelleme : 17.10.2008 23:12
Yeni Haber
Florya'da bir kafeye yapılan baskında kumar oynadığı iddiasıyla gözaltına alınan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Lütfen sapla samanı karıştırmayalım" dedi.

Florya İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir kafeye önceki akşam kumar oynandığı ihbarı üzerine yapılan baskında aralarında türkücü İbrahim Tatlıses ve işyeri sahibinin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alınmıştı.

*İBRAHİM TATLISES FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Gözaltına alınan Tatlıses'in de aralarında bulunduğu kişilerden 16'sı hakkında Kabahatler Kanunu uyarınca 125'er YTL para cezası uygulandıktan sonra serbest bırakıldı. Baskın düzenlenen kafenin yakınındaki bir kokoreç dükkanının sahibi ise ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i, gözaltına alınmadan kısa bir süre önce gördüğünü belirterek, "O gece benden kokoreç alıp yedi. Gözaltına alındığını görmedim" diye konuştu.

Öte yandan, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan sanatçı, ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu belirtti. Tatlıses açıklamasında, "Çarşamba günü Türkiye Milli maçını seyretmek için arkadaşlarla cafe'de toplandık. Maçı seyrettikten sonrada okey taşı oynayacaktık. Tam maç bitti, sinir harbi içinde arkadaşlarla maçı tartışıyorduk. Çünkü gerçekten Türkiye iyi oynamasına rağmen şansızdı. Biz bu kriterleri yaparken şikayet üzerine memur arkadaşlar içeri girdi.

"Beyler herkes hüviyetini göstersin" deyince bizde hayrola dedik. "İhbar var burada kumar oynanıyor" dediler. Ben de memur arkadaşlara; "Biz daha oynamaya başlamadık. Burası hem cafe, hem de kahvehane. Belki birazdan okey taşı oynayacağız" dedim. Bakın burası sizlerin gidip bastığınız gibi bir kumarhane değil. Lütfen sapla samanı karıştırmayalım. Ne rulet masası var, ne blackjack masası var ne de makineler var dediysek de baştaki amire bir türlü anlatamadık.

Bizim oracıkta ifadelerimizi alacağına hepimizi karakola götürdü. Ben ancak legal olan yerlere giderim. İllegal olan bir yerde işim olmaz. Orası da cafeydi. Ve sapla saman karıştırıldı. Ben İbrahim Tatlıses olduğum içinde bütün medya ilgilendiniz abarttınız. Yani sapla samanı" dedi.

(İHA)