kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Ekim 2008, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
İKİ ÇOCUĞU VARDI Eski vekil Ahmet Bilyeli’nin kızı Belma iki evlilik yaptı ve iki çocuğu vardı. Üçüncü evliliğine hazırlanan Belma nişanlısıyla can verdi.

Eski eşi ve nişanlısı sokakta öldürüldü

Pervin Metin
17.10.2008
Evlilik hazırlığı yapan Belma'yı eski eşi sürekli rahatsız ediyordu. Bir sokakta onu ve nişanlısını öldürdü..
Eski milletvekili Ahmet Bilyeli'nin 35 yaşındaki kızı Belma Bilyeli ve evlilik hazırlığı yaptığı Levent Dakka, genç kadının 3 ay önce boşandığı eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Mersin'de yaşanan olay Piri Reis mahallesi Özel İdare Lojmanları otoparkında yaşandı. Belma Bilyeli, 5 yıl önce bir çocukları olan ilk eşi Yasin Yasemin'den yollarını ayırıp, gece kulübü işletmecisi 40 yaşındaki Mehmet Mehdi Kızıl'la evlendi. Bir çocukları olan Kızıl çifti 5 yıllık evliliklerini, geçimsizlik nedeniyle olaydan 3 ay önce noktaladı.

TAKİP ETTİ
Boşanmanın ardından bir süre sonra Belma Bilyeli, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde işçi olarak çalışan 38 yaşındaki Levent Dakka ile sözlendi. Olay günü de, Belma Bilyeli, nişanlısıyla bir alışveriş merkezine gitti. Eski eş Mehdi Kızıl ise kendi otomobiliyle çifti takibe aldı. Kızıl'ın kendilerini takip ettiğini anlayan Dakka, otomobille çıkmaz sokağa girince otomobilden inerek Kızıl'la konuşmak istediler. Ancak Kızıl, yanında taşıdığı tabancasını çıkararak ikiliye kurşun yağdırdı. Genç kadın olay yerinde, nişanlısı ise kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde öldü.