kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ağustos 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Boşanırken 5 kuruş almadım'

Yeni Haber
Eşi Erhan Kanioğlu ile yollarını ayırırken 1 milyon YTL tazminat aldığı iddia edilen Tuğba Özerk, "Ödül ve giysilerimi bile geri istemedim" diye konuştu...

2006 yılında evlendiği Erhan Kanioğlu'ndan geçtiğimiz ay şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan Tuğba Özerk, bu olaylı boşanmanın ardından ilk kez konuştu. Les Ottomans Oteli'nde bir basın toplantısı düzenleyen ünlü şarkıcı, son dönemde hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyledi. Avukatı Türker Candan'la birlikte basın mensuplarına boşanma protokolünü dağıtan Özerk, şöyle konuştu:

*TUĞBA ÖZERK FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

TÜM TAKILARI BIRAKTIM

"Son dönemde çıkan haberler dolayısıyla üzgünüm. Amacım ajitasyon yapmak değil, beni seven insanlara doğruyu aksettirmek. Basında eski eşimden bir milyon YTL'lik bir servet ve bilmem kaç bin dolarlık mücevher aldığım şeklinde haberler çıktı.

Bunlar doğru değil. Boşandıktan sonra tek kuruş almadım. Evlenirken sahip olduğum ne varsa, ayrıldıktan sonra da yine onlara sahibim. Düğünde takılan takıların hepsini bıraktım. Bırakın bir trilyonu; evle birlikte alınan eşyaları, ödüllerimi, kütüphanemi, çocukluk fotoğraflarımı, aile yadigarı özel eşyalarımı ve hatta kıyafetlerimi bile geri almadım."

TEKRAR EVLENECEĞİM!


Koşulsuz olarak boşanmak için her şeyi kabul ettiğini belirten Özerk, şöyle devam etti: "Tekrar evlenmeye karşı değilim. İlk 3 ay, 'asla evlenmeyeceğim' diyorsunuz ama sonra hayatın devam ettiğini fark ediyorsunuz.

Boşanmak dünyanın sonu değil. Daha çok gencim. Şu anda uzak ama bir gün beyaz gelinlikler içinde tekrar evleneceğim ve evlat sahibi olacağım. Boşandıktan bir ay sonra Bodrum'da başlayan bir arkadaşlığım var. İleride neler olur bilemiyorum."

GÜNAYDIN